Buse Terim'den zehir zemberek sözler! "Burada yazıyor olmaktan bile utanıyorum"

Ünlü Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ikinci el kıyafetlerin satışa çıkarıldığı platformda kızının eski ayakkabısına 2 bin 300 TL etiket koyunca gündem oldu. Bunun üzerine Buse Terim istediği fiyat sebebiyle eleştirilince kendini tutamadı.

Buse Terim kızının eski ayakkabıları için istediği fiyat üzerinden haberleştirilince hakkında yapılan yorumlara isyan etti. Yüksek bir fiyat belirlediği eleştirileri dışında hakarete varan yorumlarla da karşılaşan Terim, kendisi hakkında yapılan haberin altına sosyal medyadan bu şekilde cevap verdi:

buse terim

buse terim

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

"Bu haber yapılarak tam olarak ne amaçlanmak isteniyor aslında çok iyi biliyorum. Tam da yorumlarda okuduğum şeyleri yazdırmak ve düşündürmek adına yapılmış, linç kültürünü destekleyen dünya saçması, art niyetli ve hiç bir haber değeri taşımayan bir saçmalık bu. 

Kendi çevreme başta olmak üzere, etrafımda ihtiyacı olan bir çok aileye yıllardır yardım yapan biriyim ve bunu hiç bir zaman yüksek sesle söyleyerek yapmadım. Bunu şu anda burada yazıyor olmaktan bile utanıyorum. 

Bu platformdan elde edilen gelirle hangi kurumlara nasıl bir destek verdiğimi bilmeden bu şekilde hedef gösterilmiş olmama da ayrıca çok üzülüyorum. Beni, ailemi, yaşantımı, bu konularda ki hassasiyetimi başta sizin çok iyi bildiğinizi düşünüyordum. Çok üzgünüm ve bu haberi yapan ve yayanların da nasıl bir vicdan ile uyuyacağını da çok merak ediyorum."

Ünlü çiftten radikal karar! Sinem Kobal ne yaptı ne etti Kenan İmirzalıoğlu'nu ikna etti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü çiftten radikal karar! Sinem Kobal ne yaptı ne etti Kenan İmirzalıoğlu'nu ikna etti
Mustafa Sandal paraya kıydı! 90 milyon TL'lik...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal paraya kıydı! 90 milyon TL'lik...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Bekir Sağlam 1 yıl önce

kullanılmış bir ayakkabı parasına mı ihtiyacın vardı neden koydun o zaman satışa. Çok yazık. Üstelik 2300 tl. Aslında şöyle demişsiniz siz bizim eskilerimizi bile alamazsınız.

emre 1 yıl önce

Ya bi

Mert 1 yıl önce

Ne güzel, değerlendiriyor işte. Çöpe atsa daha mı iyi idi...?