Mustafa Ceceli'den şok açıklama: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!

Önceki akşam Van Kültür Günleri kapsamında Yenikapı'da sahne alan Mustafa Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği destek hakkında konuştu. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını söyleyen Ceceli, bu mesaja hak verdiğini "60 gün çok uzun süre" sözleriyle anlattı.

"Salıncak", "Rastgele", "Mühür" ve "Durum Çok Acil" gibi parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Mustafa Ceceli, Van Kültür Günleri kapsamında Yenikapı'da sevenleriyle bir araya geldi. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan ünlü şarkıcı "Soğuk bir İstanbul akşamı biraz sonra sahnede olacağız, bütün şarkıları Vanlılar için söyleyeceğiz" diyerek sözlerine başladı. 

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

"TABİ 60 GÜN ÇOK UZUN BİR SÜRE"

Başarılı müzik hayatıyla ön plana çıkan Ceceli, genç yeteneklere verdiği desteğe değinerek "Bana ailenizin düetisyeni diyorlar. Birisi dün şey yazmış, 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum, iki aydır yeni şarkı çıkarmadı.' Tabi 60 gün çok uzun süre, biz 40 günde bir şarkı yapıyorduk. Arkadaşlarımız aslında kendisini ispatlamış insanalar ama birlikten kuvvet doğar prensibiyle biz bu yıl altı tane düet şarkı yaptık ve şu an kendi yollarına devam ediyorlar, solist olarak. Bundan yana çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Mustafa Ceceli açıklamalarda bulundu

Mustafa Ceceli açıklamalarda bulundu

"Bize de gençlerle kaynaşma fırsatı veriyor bu çalışmalar. Ben de kendimi yenilenmiş oluyorum" diyen ünlü şarkıcı "Onlarda bambaşka bir kapıdan geçmiş oluyorlar. Onların başarılarıyla da ben gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bir çocuğun Peygamber Efendimiz (SAV)'e gösterdiği sevgi ve saygısı duygulandırdı!

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Emre Üçtepe Hz. Muhammed sorusuna verdiği yanıtla herkesi ağlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Emre Üçtepe Hz. Muhammed sorusuna verdiği yanıtla herkesi ağlattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0