Filenin Sultanı Zehra Güneş dünya evine giriyor! Milli voleybolcu evlilik teklifi aldı

Mesleğindeki başarısını özel yaşamında da sürdüren milli voleybolcu Zehra Güneş mutlu bir yuva kurmaya hazırlanıyor. Genç iş insanı olan Eren Dişli ile bir süredir birliktelik süren Zehra Güneş evlilik teklifi aldı ve evlilik yolunda ilk adımını attı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı yıldızlarından biri olan Zehra Güneş, iş insanı olan erkek arkadaşı Eren Dişliden evlilik teklifi aldı. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan ünlü çift evlilik yolunda ilk adımı attı. 

O MUTLU ANLARI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Milli voleybolcu evlilik teklifi aldığı haberini sosyal medyadan sevenlerine duyurdu. 22 yaşındaki voleybolcunun o kareyi; "Seninle 1 yıl notuyla" paylaştı. İşte o paylaşım:

zehra Güneş evlilik teklifi

zehra Güneş evlilik teklifi

Ünlü isime takipçilerinden, sevdiklerinden ve tanıdık isimlerden tebrik mesajları yağdı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yönelik yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan Eren Dişli aynı zamanda yapımcı olarak da mesleğini icra ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Oyuncu Gürgen Öz'den ev sahiplerine büyük ders!

Mustafa Sandal paraya kıydı! 90 milyon TL'lik...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal paraya kıydı! 90 milyon TL'lik...
Acun Ilıcalı'nın kızı servetle dolaşıyor! Ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın kızı servetle dolaşıyor! Ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Zekeriya 1 yıl önce

Adam haklı. Altına imzamı atarım.