Sinem Üretmen'den acı haber! Ünlü manken vefat etti

90'lı yılların ünlü isimlerinden olan Sinem Üretmen 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar kanser tedavisi ile savaşan ünlü manken, evli ve iki çocuk annesiydi.

Bir dönemin en ünlü mankenlerinden olan Sinem Üretmen'den acı haber geldi. Evli ve iki kız çocuk annesi olan Üretmen, 51 yaşında vefat etti.

manken sinem üretmen

manken sinem üretmen

Bir süredir kanserle mücadele ettiği öğrenilen mankenin ise ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Ölümü başta ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Eski mankenlerden olan Sema Şimşek de arkadaşı Üretmen'e sosyal medyadan veda etti.

sinem üretmen vefat etti

sinem üretmen vefat etti

"GÜZEL KALPLİ İNSAN" 

Meslektaşına şu sözlerle veda eden Şimşek, "Gerçekten güzel kalpli insanların bu hayattan gitmeleri büyük adaletsizlik. İsyan etmiyorum. Bu kadar kendi halinde, dedikodudan uzak, varsa zerre zararı, sadece kendine olan güzel bir insan daha gitti hayatımdan. Yıllardır görüşemiyor olsak da orada ve mutlu olduğunu bilmek yetiyordu. Bitmiyordu vedalar, bitmeyecek de... Çok üzgünüm. Yolun ışık olsun Sinem'im..."  notunu düştü.

"SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Sinem Üretmenin yakın arkadaşı Deniz Pulaş,"Başımız sağ olsun" notunu düşerek acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Pulaş, sözlerine şöyle devam etti "Seni hiç unutmayacağım Sinem."

deniz pulaş sinem üretmen

deniz pulaş sinem üretmen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Öğrencilerine Kuran-ı Kerim kıraati öğreten hoca ilgi gördü!

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'dan gözlük krizi! Cihat Süvarioğlu ile birbirine girdi

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'dan gözlük krizi! Cihat Süvarioğlu ile birbirine girdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0