Çocuklar Duymasın'ın oyuncusu Onur Sermik'e silahlı saldırı!

Çocuklar duymasın'da oynayan genç oyuncu Onur Sermik'e sokak ortasında kurşun yağdı. Sermik, İstanbul Göktürk'teki bir benzinliğe sığınarak canını kurtardı. Ünlü oyuncuya kurşunları sıkan kişinin ise sosyal medya fenomeni Murat Avcı olduğu ileri sürüldü.

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan Onur SermikDoksanlar, Kolej Rüyası ve Çocuklar Duymasınlar gibi birçok yapımda yer aldı. İstanbul Göktürk'te ikamet eden Sermik, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşı Murat Avcı'nın silahlı saldırısıyla karşı karşıya kaldı.

onur sermik silahlı saldırı

onur sermik silahlı saldırı

KURŞUNU ARKADAŞI SIKTI

Arkadaşı Murat Avcı ile henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı aralarının bozuk olduğu oyuncu Onur Sermik, Avcı tarafından kurşunların hedefi oldu. Aracıyla evinden çıkan oyuncu, başka bir aracın kendini takip ettiğini fark etti. Hızlanan araç fenomenin kullandığı aracın önünü kesti ve oyuncuya hedef alarak ateş açtı. Oyuncu aracıyla yol güzergahındaki bir benzinliğe sığınarak kurşunların hedefinden kurtuldu.

murat avcı

murat avcı

"HESABINI VERECEKSİN"

Ünlü fenomen yaşadığı dehşet anından kurtulduktan sonra kendisini öldürmeye teşebbüs eden arkadaşı Avcı'dan şikayetçi oldu. Murat Avcı'nın silahlı saldırı girişiminden sonra kendisine 'Hesabını vereceksin' şeklinde tehdit mesajları savurduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

onur sermik

onur sermik

"SADECE ZAMANI ALABİLİRSİNİZ"

Saldırılardan sonra "Şişli Emniyet Müdürlüğü'nde"  konum paylaşan Onur Sermik, "Sadece zamanı alabilirsiniz neşemi asla" notunu düşerek sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.

onur sermik murat avcı

onur sermik murat avcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Yıldırım'ın en mutlu günü! Eşine doğum günü hediyesi

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

Hakan 1 yıl önce

Kimse kimseye durduk yere sıkmaz kimbilir ne yaptı

vw almayin 1 yıl önce

futbolu bosverin

Mert 1 yıl önce

Bu diziye her gün bakarım. Bu genci hiç görmedim.

Kurmaca 1 yıl önce

Popülaritelerini artırmak için tiyatro oynamışlar.

O k u r 1 yıl önce

Bu ne iş ya, zanlı emniyetten yayın yapıyor.