Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in dizileri yurtdışına açılmamasının sebebi ortaya çıktı!

Başarılı oyuncular Engin Akyürek’in Disney Plus’ta yayına başlayan “Kaçış” dizisi ile Demet Özdemir’in “Dünyayla Benim Aramda” isimli dizilerinin yurt dışına açılacakları haberi verilmişti. Fakat yapımların yurt dışına açılmalarındaki yaşanan gecikme merak konusu oldu. Peki, yaşanan bu gecikmenin sebebi ne? İşte detaylar…

Birçok yabancı yapımın yer aldığı Disney Plus’ta yerli yapımlara da yer verilmeye başlandı. Engin Akyürek’in yer aldığı Kaçış dizisi ile başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı “Dünyayla Benim Aramda” adlı diziler yerli yapımlar arasında en sevilen içerikler arasına girmeyi başardı. Şimdilik yalnızca ülkemizde yayına giren dizilerin yurtdışına da açılacağı haberi duyulmuştu. Fakat yapımlarda bazı gecikmeler yaşandı.

engin akyürek ve demet özdemirin dizileri

engin akyürek ve demet özdemirin dizileri

Emre Altuğ aşkını itiraf etti! Sosyal medyada paylaşınca...İLİŞKİLİ HABEREmre Altuğ aşkını itiraf etti! Sosyal medyada paylaşınca...

"GECİKMENİN SEBEBİ BELLİ OLDU"

Dublajın yetişmemesinden dolayı gecikme yaşandığı belirtilen yapımların yurt dışına açılış tarihleri belli oldu. ‘Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Kaçış” dizisinin kasım başında “Dünyayla Benim Aramda” nın ise kasım ortasında tüm dünyada yayına gireceği öğrenildi. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı daha sonra ‘Metin Akdülger’in de kadroya dâhil olmasıyla iyice hareketlenen “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin ikinci sezonu için çalışmalara başlandığı gelen bilgiler doğrultusunda.

Fakat Alınan bilgiye göre “Kaçış” için ikinci sezonuyla ilgili henüz verilen bir karar bulunmuyor. Ülkemizde ve tüm dünyada aynı anda yayına girecek olan, başrollerini Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın paylaşacağı “Ben Gri” adlı yerli yapımın da 16 Kasımda yayınlanacağı söyleniyor.

"BEN GRİ" DİZİ FRAGMANI:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0