Bir Peri Masalı ekrana veda mı ediyor?

Başrollerini “Sadakatsiz” dizisinde canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Tarık Emir Tekin ile yer aldığı her yapımda başarısından sıklıkla bahsettiren genç oyuncu Alina Boz’un paylaştığı “Bir Peri Masalı” adlı dizide reyting şoku yaşandı. Çarşamba akşamları Fox Tv’de ekranlara gelen dizinin reytinglerde beklenilen sonucu alamadığı görüldü.

Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Baran Bölükbaşı, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece ve Mustafa Mert Koç gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizi yayın hayatına hızlı bir giriş yaparak seyirciye sunulmuştu. Ekran macerasına büyük umutlarla başlayan dizinin final yapacağı iddiası gündem oldu.

İLİŞKİLİ HABER'Bir Peri Masalı' dizisinin kıyafetleri ve fiyatları!

bir peri masalı ilk tanıtım

bir peri masalı ilk tanıtım

"FİNAL Mİ YAPIYOR?"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin kaderini bu haftaki reyting oranları belirleyecek. Eğer reytingler bu hafta da düşük gelirse dizinin bir sonraki hafta final yaparak yayın hayatına son vereceği söyleniyor. Aynı zamanda dizinin bitmesi durumunda Disney Plus'ın genç marka yüzü olan başrol oyuncusu Alina Boz'a iki yeni proje teklifi sunacağı öğrenildi.

bir peri masalı final yapıyor

bir peri masalı final yapıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pelin Akil'in çocuklarıyla sınavı! Yüzü gözü boya içinde...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Hasan uçak 1 yıl önce

Yıllardır dizi filim seyrederim bu kadar güzel bir dizi seyrek gördüm