Mehmet şef Eşref Usta'yla buluştu! Sosyal medya çalkalandı

Masterchef jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz gün Bergama'da 75 senedir aynı dükkanı işleten kahvaltılarıyla ünlü Eşref Taşkın'ı ziyaret etti. 92 yaşındaki Eşref Amca lakabıyla bilinen Eşref Taşkın'la sürpriz buluşma gerçekleştiren Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dönemin en fazla izlenilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Masterchef'in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz gün Bergama'da mekan işleten ve senelerdir doğal içerikli kahvaltısıyla sosyal medyada da gündem olan Eşref Taşkın'ı ziyaret etti. 

eşref taşkın

eşref taşkın

75 SENEDİR AYNI İŞİ YAPIYOR!

75 senedir çırak olarak girdiği dükkanı işleten Eşref Taşkın, her sabah saat 05.00 de işinin başına geçiyor ve günde tam 12 saat çalışıyor. İkilinin fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı. 92 yaşında olmasına rağmen çalışma hayatına devam eden Taşkın'ı ziyaret eden Yalçınkaya şaşırttı.

Mehmet yalçınkaya eşref taşkın

Mehmet yalçınkaya eşref taşkın

VİRAL OLDU

Sosyal medyada espiri konusu haline gelen buluşmada takipçiler "Eşref amca son saniyeler hızlı hızlı'', ''evet bugün bize ne yaptın Eşref usta" gibi yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bulaşık makinesi nasıl kullanılır? Bulaşık makinesinin ömrünü kısaltan kullanıcı hataları!

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'le kavga iddialarına yanıt verdi! "Cam çerçeve indi ama..."

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'le kavga iddialarına yanıt verdi! "Cam çerçeve indi ama..."

BİR YORUM YAPIN 0