Beyazıt Öztürk'ten duygulandıran Halit Kıvanç videosu!

Türk televizyon ve spor tarihinin efsane ismi Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü komedyen ve sunucu Beyazıt Öztürk, Halit Kıvanç'ın yıllar önce katıldığı Beyaz Show'dan duygusal bir bölümü sosyal medya hesabından paylaştı. İşte duygulandıran o anlar:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi üzdü. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kıvanç'ın ölümünün ardında sanat camiasında birçok isim sosyal medya hesabında üzüntüsünü dile getirdi. 

Beyazıt Öztürk de Instagram'dan paylaştığı videoyla duygulandırdı. Öztürk, Halit Kıvanç'ın 2011 yılında konuk olduğu Beyaz Show'dan bir kesiti "Unutmayacağız" notuyla paylaştı.

"ÖĞRENDİKLERİMİ ÜLKEMDE HAYATA GEÇİRECEĞİM"

Videoda Halit Kıvanç'ın hakimlikten spor spikerliğine uzanan yaşamından bir kesit yer aldı. Kıvanç'ın Pele ve Papa ile yaptığı röportajlar, BBC'nin çalışma teklifini ise 'Öğrendiklerimi ülkemde hayata geçireceğim' sözleriyle reddetmesi de yer aldı.

halit özkıvanç

halit özkıvanç

İlker Kaleli'den 'yaman' itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

İlker Kaleli'den 'yaman' itiraf!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0