Çağla Şikel'den itiraf: Aldatıldığım yerde durmam!

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık bahsettiren güzel sunucu ve model Çağla Şikel, katıldığı televizyon programında hakkında bilinmeyenlerini anlattı. İş ve özel yaşamıyla ilgili sorulara samimi cevaplar veren ünlü manken, "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusuna dikkat çeken açıklamalar yaptı.

1997'de katıldığı 'Miss Turkey' yarışmasında birinciliği kazanan tescilli güzel  Çağla Şikel 'Aslı Şafak’la İşin Aslı' programına konuk oldu. Ünlü sunucu ve manken katıldığı programda Şafak'ın sorduğu sorulara samimi cevaplar verdi. İş yaşamından özel hayatına kadar birçok konuya cevap veren ünlü manken, aldatmayla ilgili sorulara dikkat çeken açıklamalar yaptı.

çağla şikel işin aslı programı

çağla şikel işin aslı programı

"ALDATILDIĞIM YERDE DURMAM!"

Aslı Şafak'ın  "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusuna; "Aldatıldığımı görsem ben burada dakikasında durmam giderim' değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim! Ben aldatılmışım gibi hissedersem aldatılırım! Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı. Bu senin kendini eksik hissetmen, kötü hissetmen, çirkin veya yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar değerli olmamalı. Öyle bir bırakırım ki inanamazsın." ifadelerini kullanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlker KaleliİLİŞKİLİ HABERİlker Kaleli'den 'yaman' itiraf!

çağla şikel

çağla şikel

" O KARIN KASLARINI BEN YAPTIM"

Şafak. ünlü mankene sosyal medyada çok merak edilen karın kaslarını da sordu. "Karın kaslarını sporla mı yaptın?" sorusuna "Kaslar sonradan yapılmıyor. Hepimizin vücudunda belirli kaslar var. Kimimizin daha küçük, kimimizin daha büyük kasları var. Benim kasımın görünür olmasının sebebi, kasımın önünde bir şey olmaması. Eğer o kasının önündekileri atarsan sana oradan selam verecekler. Bir de onları birazcık proteinle beslersen onlar büyüyecekler bu çok zor bir şey değil. Sadece az yemen lazım. Mesela ben her şeyi yiyorum. Haftada bir gün patates kızartması yiyorum. Dışarı çıktığım zaman benim ödülüm patates kızartması ama ertesi gün daha dengeli beslenmeye çalışıyorum. Yani o kasları ben yaptım ama hala bunun üzerine uğraşmıyorum. Kötü beslenirsem orada yağlanma olursa o kaslar görünmüyor. Yoksa hepimizde bu kaslar var aslında." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Beyazıt Öztürk'ten duygulandıran Halit Kıvanç videosu!

Berfu Yenenler'den takipçisine sert yanıt! "Keşke evlenmeseydin" deyince...

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den takipçisine sert yanıt! "Keşke evlenmeseydin" deyince...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0