Yalı Çapkını'nın Gülgün'ü Gözde Kansu'nun zor anları! Saçı dolanınca...

Ünlü oyuncu Gözde Karsu, şimdilerde Gülseren Budayıcıoğlu'nun Yalı Çapkını dizisinde kayınvalide rolüyle boy gösteriyor. Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla Kansu'nun zor anları herkesi güldürmeyi başardı. Saçı arkadaşının küpesine dolanan Kansu'nun o pozu gündeme oturdu.

Sık sık dizilerde boy gösteren ve oyunculuktaki performansıyla takdir toplayan Gözde Kansu en son Kuaförüm Sensin'de sunuculuk yaparak akıllarda kalmıştı. Şimdilerde Yalı Çapkını'nda görülen Kansu, onu ekranda görmek isteyen sevenleri daha fazla bekletmedi. 

gözde kansu- emra altuğ yalı çapkını

gözde kansu- emra altuğ yalı çapkını

HERKESİ GÜLDÜRDÜ!

Sezona bomba gibi başlayan Star TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını senaryosu Kırmızı Oda'nın senaristi psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'ndan çıkmasıyla birlikte, ilk bölümde zirveye oturmuştu. Yalı Çapkını dizisi hem oyuncu kadrosuyla hem de ilginç senaryosuyla dikkatleri çekerken, kayınvalide rolünde gördüğümüz Gülgün'ü oynayan Gözde Kansu herkesi güldürdü.

gözde kansu ve simge kansu

gözde kansu ve simge kansu

SAÇI KARDEŞİNİN KÜPESİNE TAKILDI!

Ünlü oyuncu Gözde Kansu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kansu paylaşımında saçının kardeşi Simge Kansu'nun küpesine dolandığı bir anı paylaşırken "Saçımın küpene dolanmasına kadar özledim canım kardeşim! Hadi artık İstanbul’a" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Beyazıt Öztürk'ten duygulandıran Halit Kıvanç videosu!

Necmettin Erbakan'ın 1986 yılına ait videosu duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Necmettin Erbakan'ın 1986 yılına ait videosu duygulandırdı!

BİR YORUM YAPIN 0