İbrahim Tatlıses şarkılarıyla 30 yıl sonra "Londra'da"

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden usta sanatçı İbrahim Tatlıses özenle hazırladığı repertuvarıyla Londra'daki hayranlarıyla 30 yıl sonra bir araya geldi. Tatlıses iki buçuk saat süren sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

‘Efsane geri dönüyor’ turnesi kapsamında, konserlerine devam eden İbrahim Tatıses Londra’nın bilinen konser mekânlarından Eventim Apollo’da sahne aldı. Özlemin ve ilginin yoğun olduğu özel gecede 3 bin 500 müziksever konser alanını doldurdu. Usta sanatçı konserine dillerden düşmeyen "Haydi Söyle" isimli şarkısıyla giriş yaptı.

Tatlıses, “Çok kalabalıksınız ama hepiniz benim için bir tanesiniz." sözleriyle duygularını sevenleriyle paylaştı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in mal varlığı hayrete düşürdü! Say say bitmiyor

ibrahim tatlıses londra konseri

ibrahim tatlıses londra konseri

YAŞLI HAYRANININ ELİNİ ÖPTÜ

Sevenleriyle 30 yıl aradan sonra Londra'da buluşmanın heyecanını yaşayan Tatlıses, kendisini sahnenin önüne izlemeye gelen yaşlı bir hayranının elini öperek duygu dolu anlar yaşattı.

"LONDRA'DAN BİR İBRAHİM TATLISES GEÇTİ!"

ibrahim tatlıses londra

ibrahim tatlıses londra

'Yalan’, ‘Bebeğim’ gibi slow parçalarıyla sevenlerine duygusal anlar yaşatan usta sanatçı, ‘Dom Dom Kurşunu’, ‘Şemmame’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi hareketli parçalarıyla da Londra seyircisini ayağa kaldırdı. Sahnede sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tatlıses, şarkısını seslendirdiği sırasında seyircilerin arasında dans eden bir hayranını sahneye davet ederek hayranının sevgisini karşılıksız bırakmadı. İşte Tatlıses'in konserinden nefes kesen o görüntüler:

Hande Erçel'den duygulandıran "Anne" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den duygulandıran "Anne" paylaşımı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0