O ses Türkiye'de 1. olan Şahin Kendirci'den Acun Ilıcalı'yla ilgili dikkat çeken sözler

Hem Yeteneksizsiniz hem de O Ses Türkiye ile adını duyuran çocuk yıldız Şahin Kendirci son olarak Müslüm filminde rol almıştı. Kendirci katıldığı bir programda Acun Ilıcalı açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Okan Bayülgen'in sunuculuğunu üstlendiği Uykusuzlar Kulübü programı önceki akşam ekrana getirildi. Çocuk yıldız Şahin Kendirci programın konuğu oldu.

şahin kendirli

şahin kendirli

O ses Türkiye çocuk yarışmasında 1. olan Şahin Kendirci, Uykusuzlar Kulübü programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendirci, Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözler ile dikkat çekti. Kendirci "Yetenek Sizsiniz yarışmasında şarkı söyledim. Yarı finale kadar bir yol yürüdüm. Yaşım yetmediği için sağolsun Acun abi vermedi. O Ses Çocuklar'a transfer oldum. Orada birinci oldum." dedi.

Yarışmada seslendirdiği "Keskin Bıçak" şarkısıyla birinciliği elde eden Kendirli programda da seslendirmeyi ihmal etmedi. Küçük yıldızın performansı büyük beğeni topladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses şarkılarıyla 30 yıl sonra "Londra'da"

Yasin Obuz paraya para demiyor! Survivor yarışmacısının kazancı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Yasin Obuz paraya para demiyor! Survivor yarışmacısının kazancı dudak uçuklattı
Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

Vay anasını ne dikkat çekici imiş..!Yandı kavruldu ortalık..!