Baba olmaya hazırlanan Burak Özçivit'ten çok konuşulacak pozlar! Sosyal medyadan art arda...

Şimdilerde ikinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu son paylaşımlarıyla gündeme geldi. Özçivit, sosyal medya hesabından peş peşe kış temalı giydiği kıyafetler ile poz verdi. İşte çok konuşulacak o kareler;

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Osman bey karakteriyle herkesin gönlüne taht kuran yakışıklı oyuncu Burak Özçivit özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan ünlü oyuncu son paylaşımlarıyla dikkat çekti. 

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile evli olan Burak Özçivit kış temalı paylaşımlarını Instagram hesabı üzerinde art arda paylaştı. İşte beğeni yağmuruna tutulan o kareler:

Şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşayan yakışıklı oyuncunun bu paylaşımları birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve kalpli emoji ile yorum yağmuruna tutuldu. 

Burak Özçivit ınstagram

Burak Özçivit ınstagram

Arap hayranlarının da sıkı takipte olduğu Özçivit'in sakallı imajı da dikkatlerden kaçmadı. 

Burak Özçivit son paylaşımları

Burak Özçivit son paylaşımları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın videosu sosyal medyada ilgi gördü!

Hande Erçel'den duygulandıran "Anne" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den duygulandıran "Anne" paylaşımı!
Eurovision bir ülkeyi daha kaybetti! Bulgaristan'da elini ayağını çekme kararı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Eurovision bir ülkeyi daha kaybetti! Bulgaristan'da elini ayağını çekme kararı aldı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0