Survivor Tolga Taner Tarlacı hakkında şoke iddia intihar etti! Tolga Taner tarlacı öldü mü

2011 yılında Survivor yarışması ile tanınmaya başlayan Tolga Taner Tarlacı, öldü mü, hayatta mı soruları aratılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde ise Tarlacı'nın elleri kelepçeli basına yansıyan fotoğraf karesi akıllara durgunluk yaşattı. İntihat ettiği söylenen Tarlacı, hakkında ise şoke eden iddialar ileri sürüldü.

Herkesin soluksuz izlediği yarışma programı Survivor'un eski yarışmacılarından olan Taner Tolga Tarlacı, ilginç hareketleri ve yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çekmiş, kısa sürede adını duyurmayı başarmıştı. İddiaya göre yanında taşıdığı kesici aletle gasp etme suçundan, yargılandıktan sonra cezaevine gönderildi. Taner Tarlacı'nın elleri kelepçeli fotoğrafı ise gündeme bomba gibi düştü.

Taner Tolga Tarlacı öldü mü

Taner Tolga Tarlacı öldü mü

GÜNEY KIBRIS'DA DA RAHAT DURMADI

Survivor yarışmasının ardından "Taner Firarda" programı ile ekran karşısında geçmişti. Daha sonrasında Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs'a kaçan Tarlacı, Güney Kıbrıs'ta gasp ve kesici alet bulundurması nedeniyle göz altına alındığı ortaya çıktı. Bu anları videoya kaydeden Tarlacı'nın hareketleri ise ilgi odağı oldu.

Survivor taner tolga tarlacı tutuklandı

Survivor taner tolga tarlacı tutuklandı

CEZAEVİNDE BİLEKLERİNİ KESTİ

İddialara göre; Taner Tolga Tarlacı işlediği gasp suçundan yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Hakim karşısında yargılanan Tarlacı cezaevine gönderildi. Tarlacı bulunduğu cezaevinde bileklerini keserek intihar etmeye kalkıştığı fakat gardiyan tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı. İlk müdahale cezaevi doktoru yaptı. Durumu iyi olan Tarlacı, iki gün müşahede altında tutulduğu söylentiler arasında.

taner tolga tarlacı

taner tolga tarlacı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ezgi Mola'nın büyük isyanı! "Nişantaşı'nın göbeğinde..."

Sarp Apak gençliğiyle şoke etti! "Böyle giyinmeme engel olmayan..."

İLİŞKİLİ HABER

Sarp Apak gençliğiyle şoke etti! "Böyle giyinmeme engel olmayan..."
Baba dizisinin Fazilet'i Ayda Aksel paylaştı! Haluk Bilginer'le sette eğlenceli dakikalar!

İLİŞKİLİ HABER

Baba dizisinin Fazilet'i Ayda Aksel paylaştı! Haluk Bilginer'le sette eğlenceli dakikalar!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0