Hakan Karabiber'in eski eşine attığı hakaret mesajları mahkemeye taşındı!

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Seçil Sırmacı ile eski eşi Hakan Karabiber, hakaret içerikli mesajlar nedeniyle mahkemelik oldu. Sırmacı'nın haysiyetine yönelik sinkaflı sözler içeren mesajlar attığı ileri sürülen Karabiber hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

IAS'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve eski eşi iş insanı Seçil Sırmacı arasındaki sular durulmuyor. Daha önce 2019 yılında eski eşine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Karabiber, iddialara göre yine aynı hareketi tekrarladığı için mahkemelik oldu. 

Hakan Karabiber

Hakan Karabiber

Karabiber'in kendisine haysiyetine yönelik sinkaflı sözler içeren mesajlar gönderdiğini ileri süren Sırmacı, mesajları delil olarak savcılığa sunarak soluğu mahkemede aldı. Başlatılan soruşturma kapsamında bir anlık öfke ile o mesajları attığını dile getiren Karabiber, uzlaşmaya gitmek istedi. Ancak uzlaşma taraftarı olmayan Sırmacı, atılan mesajları affetmedi. Bunun üzerine savcılık iş insanı hakkında hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Hazırlanan iddianamede Karabiber'in zincirleme olarak hakaret suçu işlediği ifade edildi. Ünlü iş insanının hapsinin istendiği dava önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Seçil Sırmacı

Seçil Sırmacı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bu çalışmaya bayılacaksınız! Tabiatın güzelliği karakalem çalışmasıyla bir arada...

Berdan Mardini her şeye burnunu soktu! İçliköfte yaparken elini hiç ayırmadı

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini her şeye burnunu soktu! İçliköfte yaparken elini hiç ayırmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0