Sosyal medyada bu sezonun en sevilen dizileri belli oldu!

Milyonları ekran başına kilitleyen yapımlar sosyal medyada da büyük ses getirmeye devam ediyor. Sezonun başından beri ilgiyle takip edilen dizilerin popülerliği ölçüldü. İşte sosyal medyada ses getiren en popüler yapımlar...

Ekran başındaki kıyasıya rekabetlerine devam eden yeni sezonun iddialı yapımları sosyal medyada kozlarını paylaşmaya devam ediyor. Her hafta reyting mücadelesi veren dizilerin artık bir de sosyal medya karneleri bulunuyor. Adlarına fan sayfaları açılan diziler, reyting mücadelesinin yanında bir de sosyal medya popülerliği için yarışıyor. Zirvedeki popüler yapımların listesi belli oldu.

Sosyal medya popüler diziler

Sosyal medya popüler diziler

"İŞTE SOSYAL MEDYANIN EN POPÜLER DİZİLERİ!"

10- Gecenin Ucunda - STAR TV

İş hayatında istediği mutluluğu bulamayınca başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı bu yolda aşkla sınandığı ve kendisini daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içinde bulmasını konu alan dizinin başrollerini 'Neslihan Atagül', 'Kadir Doğulu', 'Tuba Ünsal' ve 'Sarp Levendoğlu' paylaşıyor.

9- Bir Peri Masalı - FOX TV

Bir peri masalı

Bir peri masalı

Sosyal medyadaki popüler diziler arasında yer alan bir başka dizi 'Bir Peri Masalı' oluyor. Geçtiğimiz günlerde reyting kurbanı olabileceği düşünülen dizi sosyal medyada ise büyük ilgi görerek popüler diziler listesine girmeyi başarıyor. Kadrosunda Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı gibi tanıdık ve başarılı isimlerin yer aldığı dizinin konusu ise lüks bir hayat düşleyen Zeynep'in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yeni bir sayfa açmasını anlatıyor.

Bir Peri MasalıİLİŞKİLİ HABERBir Peri Masalı'nın Melis'i 'Alina Boz' kimdir? Alina Boz Aslen nereli? Rol aldığı diziler

8- Hayat Bugün - Show TV

Hayat Bugün

Hayat Bugün

Ekranlara yeni ve hızlı giriş yapan bir diğer yeni sezon yapım 'Hayat Bugün'ün' başrollerini ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Başhekim Barış Güvener'in, İstanbul'un eski ve köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Hastanesi'ne atanmasıyla zorlu bir dönemden geçen Hisarönü Hastanesi'nin hikayesinin genç ve idealist bir başhekimin gelişiyle yeniden yazılmasını konu alan dizi Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor.

7- Emanet - Kanal 7

Emanet

Emanet

Kanal 7'nin sevilen, uzun soluklu dizilerinden olan 'Emanet' sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Ekran macerası uzun süren dizinin başrollerini 'Halil İbrahim Ceyhan' ile 'Nana Stambolishvili' gibi genç ve başarılı oyuncular paylaşıyor. Zengin ve karizmatik iş adamı Yaman Kırımlı ile mütevazi yaşam biçimine sahip Seher Kerimoğlu'nun hikayesini içerirken, Yaman ve Seher'in ailesini kaybeden yeğenleri Yusuf'u emanet olarak görmesini konu alan dizi sosyal medyada büyük ilgiyle takip ediliyor.

Emanet dizisinin yıldız oyuncusundan ilgi çeken paylaşım!İLİŞKİLİ HABEREmanet dizisinin yıldız oyuncusundan ilgi çeken paylaşım!

6- Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Başrollerinde Devrim Özkan, Ertan Saban ve Özge Özberk'in bulunduğu, kirli geçmişini ardında bırakarak, Karabayır Lisesi'ne coğrafya öğretmeni olarak atanan ve yolu bu okulda ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı'nın öyküsünü anlatan dizi farklı konusuyla sosyal medyada kullanıcıların dikkatini çeken yapımlar arasına girmeyi başardı.

 5- Yargı - Kanal D

Yargı

Yargı

Cinayet vakasıyla yolları kesişen savcı 'Ilgaz Kaya' ile avukat 'Ceylin Kaya'nın' katili bulmak için birlikte hareket etmek zorunda kalmalarıyla bu durumun ikisi için de hayatlarında geri dönüşü olmayan kırılma noktaları oluşturmasını konu alan dizinin başrollerini başarılı oyuncular "Kaan Urgancıoğlu" ile "Pınar Deniz" paylaşıyor.

4- Yalı Çapkını - Star TV

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren sahneleriyle sosyal medyaya bomba gibi düşen dizi "Yalı Çapkını" da 'Kırmızı Oda', 'Masumlar Apartmanı' gibi popüler dizilerin mimarı olan ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi genç ve başarılı oyuncular paylaşırken, dizinin kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen ve Star TV'nin en sevilen dizisi olmaya aday olan dizinin konusunu, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın hovarda torunları Ferit'i evlendirmek istemeleriyle, Antep'te parmakla gösterilen Kazım Ağa'nın küçük kızları Seyran'ı gelin olarak almaları oluşturuyor.

3- Tozluyaka - FOX TV

Tozlu Yaka

Tozlu Yaka

Bu sezon hem sosyal medya kullanıcılarından hem de izleyicilerden tam not alarak popüler diziler arasında ilk üçe girmeyi başaran dizi, iki farklı dünyaya ait olan genç öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostluk hikayesini anlatıyor. Bu hikayenin arkasında şüpheli bir ölümün bulunduğu dizinin başrollerinde Ecem Çalhan, Serra Pirinç, Kaan Miraç Sezen gibi genç ve başarılı oyuncular yer alıyor.

2- Duy Beni- Star TV

Duy Beni

Duy Beni

Tozlu Kaya ile benzer hikayeleri paylaşmasıyla çok konuşulan dizi "Duy Beni", orta sınıf bir mahallede yaşayan gençlerin trajik bir olayla kendilerini farklı dünyalara sahip öğrencilerin yer aldığı Gerçek kolejinde bulmalarını ve burada ayrı dünyalara sahip öğrencilerle kurdukları dostlukları ve düşmanlıkları anlatıyor. Zorbalık konusuna dikkat çekmeyi amaçlayan dizi adına açılan fan sayfalarıyla sosyal medyada popülerliğini koruyor. Dizinin kadrosunda ise Rabia Soytürk, Caner topçu, Helin Kandemir, Sümeyye Aydoğan gibi yeni ve başarılı oyunculara yer veriliyor.

1- Tuzak - TV8

Tuzak

Tuzak

Ekranlara yeni başlayan dizi "Tuzak", dikkat çekici hikayesiyle sosyal medyada zirveye yerleşmeyi başaran dizi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik gibi isimlerin yer aldığı dizi, kendisini ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya adamış Umut'un bu güçlü ailenin kızları Çiçek ile bir araya gelerek kimin kimin tuzağına düşeceği merak konusu olan hikayeyi anlatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelsin hayat bildiği gibi 15.bölüm fragmanı yayınlandı! Derya'yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tebrikler 1 yıl önce

Ahlaki çöküntümüzün kilometre taşları olarak tabiki hepsi de dereceyi hak ediyorlar...