Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse'den itiraf: En büyük hayal kırıklığım...

Geçtiğimiz günlerde kameralara makyajsız haliyle yakalanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, son dönemin popüler oyuncuları arasında gösteriliyor. Kendisine ayırt edilemeyecek kadar çok benzeyen tek yumurta ikiziyle ilgili itirafta bulunan Küçükköse, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İlk oyunculuk deneyimine 'Deniz Yıldızı' dizisi ile başlayan 1988 doğumlu güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde makyajsız bir şekilde görüntülendi. Magazincilere bu şekilde görüntü aldıkları için sitem eden ünlü oyuncu, ikiz kardeşiyle ilgili bir itirafta bulundu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Küçükköse, en büyük hayal kırıklığından bahsetti.

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse

"HİÇ ETİK DEĞİL"

Makyajsız haliyle magazinlere yakalanan oyuncunun fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Fotoğrafta harcandığını dile getiren oyuncu konuyla alakalı samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu fotoğrafı çektikleri gün sette sabahladığını, hiç uyumadığını ve bu yüzden yorgun olduğunu belirtti. Gazeteci arkadaşlardan inisiyatif görmeyi beklediğini söyleyen Küçükköse, fotoğraflarının yaklaştırılarak sosyal medyada paylaşılmasını hiç etik bulmadığını da dile getirdi.

Hazal Filiz Küçükköse makyajsız hali

Hazal Filiz Küçükköse makyajsız hali

İLİŞKİLİ HABER'Bir Peri Masalı' dizisinin kıyafetleri ve fiyatları!

İKİZİYLE YER DEĞİŞTİRMİŞ!

'Deniz Küçükköse' adından tek yumurta ikizi bulunan oyuncuyla kardeşini kimse birbirinden ayıramıyor. Bu benzerlikten çoğu zaman yararlandığını bahseden ünlü oyuncu daha önce kardeşiyle birbirlerinin sınavlarına bile girdiklerini açıkladı. Estetik hakkında soruları da yanıtlayan güzel oyuncu, estetik yaptırmamasının kanıtını ikizi olarak gösteriyor. İkiz kardeşiyle telepati yapabildiklerini söyleyen Küçükköse, birbirlerinin yaşadıklarını hissettiklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Hazal Filiz Küçükköse ve ikizi

Hazal Filiz Küçükköse ve ikizi

EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINI AÇIKLADI!

Yaşadığı en büyük hayal kırıklığından da bahseden güzel oyuncu, çok hayran olduğu bir oyuncu ile yıllar öncesinde aynı projede yer aldıklarını ve orada çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi.

Küçükköse duygularını ifade ederken şu sözleri kullandı:

"Gözlerinin içine baktığımda hayal kırıklığım başladı. O sahneyi çekerken yaşadığım hayal kırıklığını hâlâ unutamıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fulya Zenginer'in oğlu Milan'ın ilk saç kesimi macerası büyük beğeni topladı!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0