Altan Erkekli'nin haklı isyanı! "Hainleri binlerce kez lanetledim"

1950'li yıllarda uzaya füze göndermeye çalışan gençlerin hikayesini anlatan 'Bandırma Füze Kulübü' filminde Belediye Başkanı rolünü oynayan Altan Erkekli, çekim sırasında hissettiklerini anlattı. Erkekli, "Bu ülkenin hainlerine karşı binlerce isyanımı yaşadım orada. Onları binlerce kez lanetledim. Gençlerin önünü açmamız şart" dedi.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren TRT ortak yapımlarından "Bandırma Füze Kulübü" filminde Belediye Başkanı rolünde oynayan usta oyuncu Altan Erkekli, Bozok Kısa Film Festivalinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanat hayatına tiyatroyla başlayan Erkekli, Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri sırasında tüm hissettiklerini dile getirdi. Bu ülkenin hainlerine karşı binlerce kez isyan ettiğini belirtti.

Bandırma Füze Kulübü

Bandırma Füze Kulübü

"GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAMIZ ŞART"

Bu ülkenin hainlerine karşı haklı isyanını dile getiren Erkekli, "Hâlâ da bu ülkenin bütün değerlerini engellemeye çalışanlar var. Onları binlerce lanetledim. Gençlerin önünü açmamız şart. Bu ülkenin genç yüreklerine o cesareti, o önemi vermemiz gerekiyor" dedi.

Altan Erkekli

Altan Erkekli

HAYALİ OYUNCULUK DEĞİLDİ

Öte yandan başarılı oyuncu çocukluk hayalinden de bahsetti. Erkekli, konuşmasına şu sözleri de ekledi:

"Çocukluk hayalim İnşaat mühendisi olmaktı. Çünkü ilkokuldan beri yatılı okullarda okudum ve 58 metrekare evde yaşayan biri olarak arkadaşlarımdan duyduğum ‘odası olan çocuk’ hayaliyle büyüdüm. Büyüyünce inşaat mühendisi olacak ve bütün çocuklara oda dağıtacaktım. Çok idealist ve çocukça bir düşünceydi. Sonuçta inşaat mühendisleri evler yapıp dağıtmıyor. Rahmetli annemden gelen genetik özellik herhalde, bir meddah tavrıyla hayatın içinde estanteneler yakalama yeteneğimi bir lise öğretmenim fark edince, beni tiyatrocu olmaya ikna etti."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata zikir çektiren tarikatçı gündem oldu!

Sarp Apak gençliğiyle şoke etti! "Böyle giyinmeme engel olmayan..."

İLİŞKİLİ HABER

Sarp Apak gençliğiyle şoke etti! "Böyle giyinmeme engel olmayan..."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 1 yıl önce

oyunculuğu tartışılmaz ancak siyasi fikirleri ayrı..!

Millet 1 yıl önce

O zamanın gençleri yok gençler elinde bira şişeleri ile dolaşıyor şimdi

Toplam 1 beğeni