Hadise'nin hem aşkta hem işte yüzü gülmüyor! Binlerce lira tazminat ödeyecek

Ünlü şarkıcı Hadise'nin hit parçalarından Aşk Kaç Beden Giyer’in bestecisi Ender Gündüzlü, şarkısının izinsiz bir şekilde reklamda kullandığını ileri sürerek soluğu mahkeme almıştı. Geçtiğimiz gün sonuçlanan davaya göre Hadise'nin hem maddi hem de manevi tazminat ödemesine karar verildi.

Eski eşi Mehmet Dinçerler ile yaşadığı olaylı boşanma süreciyle magazin gündeminden düşmeyen Hadise'nin başı dertten kurtulmuyor. 2 yıl önce online alışveriş sitesi Trendyol ile 500 bin Euro karşılığında reklam anlaşması imzalayan ve "Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısının kullanılmasına izin veren ünlü şarkıcı, şarkının bestecisi Ender Gündüzlü ile davalık oldu. 

Hadise

Hadise

İddiaya göre; Ender Gündüzlü şarkının kullanılmasına izin vermişti fakat Hadise söz yazarı Deniz Erten'den ve yapımcı Bülent Seyhan'dan bu konuda izin almamıştı. Yaşananların ardından Gündüzlü'nün avukatı, Hadise'nin yanı sıra sitenin sahibi DSM Grup Danışmanlık'a da tazminat davası açtıklarını ifade etmişti. 

Hadise davalık oldu

Hadise davalık oldu

Hadise'nin avukatı ise konu hakkında "Ender Gündüzlü, Hadise’ye verdiği muvafakatname ile eserin yayınlanmasına, çoğaltılmasına, dağıtılmasına, internet ve her türlü dijital ortamda yayımlanmasına izin vermiştir. Davanın reddini istiyoruz" açıklamalarında bulunsa da Ender Gündüzlü, Hadise ve DSM Grup Danışmanlık'a ikinci bir dava açtı. Dilekçede "Bilirkişi raporlarında Ender Gündüzlü’nün davalılardan talep edebileceği en az tazminat tutarının 141 bin 885 lira olabileceği netlik kazandığından ikinci davayı açmış bulunmaktayız" ifadeleri yer aldı. Önceki gün sonuçlanan davaya göre mahkeme Hadise'nin 144.385 TL maddi, 50.000 TL manevi tazminat ödemesini hükmetti. 

Hadise tazminat ödeyecek

Hadise tazminat ödeyecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bergüzar Korel'in kızına "Anne" dedirtme çabaları herkesi güldürdü!

Canlı yayında ortalık karıştı! Esra Erol evliyken düğün yapan Orçun'u 'Çık git' deyip kovdu

İLİŞKİLİ HABER

Canlı yayında ortalık karıştı! Esra Erol evliyken düğün yapan Orçun'u 'Çık git' deyip kovdu
Emel Müftüoğlu'ndan yürekleri ağızlara getiren paylaşım! Aslanla yan yana...

İLİŞKİLİ HABER

Emel Müftüoğlu'ndan yürekleri ağızlara getiren paylaşım! Aslanla yan yana...
MasterChef'te tartışmaya Mehmet Şef müdahalesi: 'Özür dileyeceksin'

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te tartışmaya Mehmet Şef müdahalesi: 'Özür dileyeceksin'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

afacan 1 yıl önce

vermedigi vergilere saysiz daha ayrilmadan yeni koca bu ne hiz demek evli iken yenisi varmis bunu hic sevmiyorum butun sanatci hainler ulkem de ise yapar ise vergi verecek her 6 ay bir devlet konrol edecek vergisini veriyor mu is verenler devlette bildirme zorunda olacak kac para verdi anlasma ne diye