Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya oğlunu paylaştı! "İkiz gibiler"

Gönül Dağı dizisiyle büyük beğeni toplayan Zahide karakteriyle ekranlarda oy gösteren Ecem Özkaya, oğlunu paylaştı. Oğlu ile benzerliği sosyal medyada gündem olurken, beğeni yağmuruna tutuldu.

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterlerinden Zahide'yi oynayan Ecem Özkaya, meslektaşı Mustafa Üstündağ ile 2010 yılında dünyaevine girmişti. 2013 yılında kucağın Ahmet Kaan'ı alarak annelik duygusunu tadan Özkaya, 2020 yılında eşi Mustafa Üstündağ'dan ayrılma kararı aldığını bildirmişti.

ecem özkaya

ecem özkaya

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

"Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisinde kendini tanıtan Özkaya, şimdilerde reyting rekorları kıran "Gönül Dağı" dizisinde oynadığı Zahide karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Dizi dışında özel hayatı da merak konusu olan Özkaya'nın sosyal medya hesabından oğlu ile yaptığı paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.

ecem özkaya ve oğlu

ecem özkaya ve oğlu

"İKİZ GİBİ"

Özkaya oğlu ile eğlenceli dakikalarını paylaşırken altına "Peşinde olduğumuz bağzıı konular var tabiiiiiğ. Kalbim..." notunu düştü. Oğluyla olan benzerliği gündem olan ünlü oyuncunun takipçileri "İkiz gibi" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Caner Erdeniz kızıyla görenlerin kalbini yumuşatan dakikaları!

Müge Anlı'nın programında 50 milyonluk vurgun! Zincirleme dolandırıcılık olayı pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın programında 50 milyonluk vurgun! Zincirleme dolandırıcılık olayı pes dedirtti

BİR YORUM YAPIN 0