Kutsal Damacana 4 için geri sayım başladı! Kutsal Damacana 4 ne zaman çıkacak?

Şafak Sezer'in unutulmaz film serilerinden Kutsal Damacana, dördüncü filmiyle beyazperdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Komedi severlerin heyecanla beklediği yapımın vizyon tarihi belli oldu. Peki Kutsal Damacana 4 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Bir döneme damga vuran film serisi "Kutsal Damacana" eğlenceli konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla yıllar geçmesine rağmen en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Şafak Sezer'in başrol olarak karşımıza çıktığı seri, son olarak 2011 yılında 3'üncü filmiyle sinemaseverlerle buluşmuştu. Dördüncü film ile bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Kutsal Damacana'nın vizyon tarihi belli oldu.

Kutsal Damacana

Kutsal Damacana

KUTSAL DAMACANA 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kamil Çetin'in yönetmenliğini ve Polat Yağcı'nın yapımcılığını üstlendiği Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Şafak Sezer'in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı yapım büyük bir heyecanla bekleniyor.

ŞAFAK SEZER VE KIZI AYNI FİLMDE ROL ALACAK!

Daha önce "Kolpaçino 3 .Devre" filminde kızı Irmak Sezer ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, Kutsal Damacana 4 filminde de kızıyla birlikte oynayacak. 2016 yılında yayınlanan Kolpaçino'da 7 yaşında olan Irmak şuan tam 13 yaşında. Kızıyla poz veren Sezer, "Normalde oyuncular set zamanında hep ailesinden, çevresinden uzak kalmaktan şikayet eder, üzülürler. Kızım hep ekrandan beni izler, keyiflenirdi. Şimdi ikimize de sonsuza kadar kalacak bir anı oldu" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Şafak Sezer ve kızı Irmak Sezer

Şafak Sezer ve kızı Irmak Sezer

ERSİN KORKUT YENİ FİLMİN KADROSUNA DAHİL OLDU!

"Kolpaçino" ve "Kutsal Damacana" serisiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Şafak Sezer, yıllardır ekranlardan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Ünlü oyuncunun yeni filmi sinema severler tarafından merakla beklenirken müjdeli haber geldi. "Kutsal Damacana 4" filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Sezer, serinin ilk filminde yer alan Ersin Korkut'la bir araya geldi. 

Şafak Sezer ve Ersin Korkut

Şafak Sezer ve Ersin Korkut

Yeni yapımda "Fikret" karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Sezer'e Ersin Korkut'un da yeniden "Asım" rolünü oynayacağı öğrenildi. Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yaptığı film herkes tarafından merakla bekleniyor. 

Şafak Sezer ve Ersin Korkut Kutsal Damacana serisinden kareleri

Şafak Sezer ve Ersin Korkut Kutsal Damacana serisinden kareleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selahattin Paşalı ezan okudu! Ömer dizisinin ilk fragmanı yayımlandı...

The Sun gazetesi ve Meghan Markle karşı karşıya geldi! Zeytin dalına ret geldi

İLİŞKİLİ HABER

The Sun gazetesi ve Meghan Markle karşı karşıya geldi! Zeytin dalına ret geldi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0