3 kez kansere yakalanan MFÖ grubu solisti Özkan Uğur'dan duygulandıran sözler: Mecburen dedik!

Uzun yıllardır dillere dolanan sayısız şarkıya imza atan ünlü müzik grubu MFÖ, geçtiğimiz gün Turkcell Vadi'de sahne aldı. "Mecburen" şarkısını seslendiren usta sanatçılardan Özkan Uğur'un "Biz de hayatın dikenli yollarında ilerlerken 'mecburen' dedik" sözleri hayranlarını duygulandırdı.

"Sarı Laleler", "Ali Desidero" ve "Ele Güne Karşı" gibi parçalarla uzun yıllardır müzik dünyasına damga vuran MFÖ, önceki akşam Turkcell Vadi'de müzikseverlerle bir araya geldi. Keyifli halleriyle hayranlarının da enerjisini yükselten ünlü müzik grubu 'Mazeretim Var' şarkısını söyledikten sonra sahneye ısıtıcı rica etti. 

MFÖ

MFÖ

Soğuk havaya rağmen sevenlerinin kalplerini ısıtan MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson "Bu gece sizleri şarkılarımızla ısıtacağız" ifadelerini kullandı. Alanson'dan sözü alan Özkan Uğur ise sevenlerine seslenerek "Biz gençken 'Hayat ne güzel' diyorduk. Biz de hayatın dikenli yollarında ilerlerken 'mecburen' dedik" şeklinde konuştu. Daha önce 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanan ve 2022 Nisan ayında 3.kez yeniden hastalığı nükseden Uğur'un bu umut dolu sözleri hayranlarından alkış topladı.

Özkan Uğur

Özkan Uğur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Perran Kutman'dan örnek davranış! Köy okullarına bere ve atkı...

Fatih Kısaparmak kimdir? Fatih Kısaparmak'ın oğlunun adı ne? Kaan Kısaparmak kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Kısaparmak kimdir? Fatih Kısaparmak'ın oğlunun adı ne? Kaan Kısaparmak kimdir?
Anne karnındaki bebeğin en net görüntüsü ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Anne karnındaki bebeğin en net görüntüsü ortaya çıktı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0