Serkan Çağrı sınırları aştı! Amerika'da Türk müziği rüzgarları esti

Ülkemizin önde gelen klarnet virtüözlerinden Serkan Çağrı, New York'ta bulunan Türkiye Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda sahne aldı.

Türk klarnet virtüözü ve akademisyeni Serkan Çağrı, New York'ta bulunan Türkiye Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda sahne aldı. Türkevi’nde verilen resepsiyona Birleşmiş Milletler camiasından diplomatlar, askeri ve sivil ateşeler, büyükelçiler gibi birçok üst düzey diplomatlar Çağrı'yı izlemeye geldi.

serkan çağrı

serkan çağrı

Etkinlikte müzik ziyafeti yaşatan Serkan Çağrı, kutlamalarının devamında ise New York Türkiye Başkonsolosluğu’nda verdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseriyle de büyük beğeni topladı.   

serkan çağrı amerikada türk müziği rüzgarı estirdi

serkan çağrı amerikada türk müziği rüzgarı estirdi

AŞIK VEYSEL'İN UZUN İNCE BİR YOLDAYIM TÜRKÜSÜNÜ YORUMLADI

Davetlilerin büyük ilgiyle izlediği konsere Amerika’da yaşayan ünlü saksafon sanatçısı İlhan Erşahin konuk sanatçı olarak katıldı. İki müzisyenin birlikte yorumladıkları Aşık Veysel’in Uzun İnce Bir Yoldayım türküsü katılımcılardan alkış aldı. Büyük ilgi gören  konserde Serkan Çağrı’ya eşlik edenler arasında Marius Van ve Den Brink Trio vardı.  

Serkan Çağrı

Serkan Çağrı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Perran Kutman'dan örnek davranış! Köy okullarına bere ve atkı...

Aşık Veysel unutulmadı! Başkan Erdoğan Vefa ödülünü Aşık Veysel'e layık gördü

İLİŞKİLİ HABER

Aşık Veysel unutulmadı! Başkan Erdoğan Vefa ödülünü Aşık Veysel'e layık gördü

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0