Oktay Kaynarca'dan baba kız pozlar! 'Babalık sana çok yakışıyor'

ATV ekranlarının fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam'da oynadığı Cezayir Türk karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ses getirdi. "Baba-kız pozlar verilsin" notuyla paylaşımda bulunan ünlü oyuncuya kısa sürede binlerce yorum geldi.

Uzun zamandır heyecanla beklenen "Ben Bu Cihana Sığmazsam" yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrolünde usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın yer aldığı başarılı yapım hem sürükleyici hikayesi hem de yıldız oyuncu kadrosuyla dizi severlerden tam not almayı başardı. Dizide "Cezayir Türk" karakterini oynayan Oktay Kaynarca, sık sık sosyal medya hesabından setten paylaşımlarda bulunuyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazsam Oktay Kaynarca

Ben Bu Cihana Sığmazsam Oktay Kaynarca

Önceki gün dizide kızı rolünde oynayan Mercan karakteriyle pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Kaynarca gündem oldu. "Baba-kız pozlar verilsin" notuyla paylaşımda bulunan ünlü oyuncunun gönderisine hayranlarından çok sayıda "Babalık çok yakışıyor" ve "Allah sana da nasip etsin" şeklinde yorumlar geldi. 

Oktay Kaynarca Instagram paylaşımı

Oktay Kaynarca Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Anne karnındaki bebeğin en net görüntüsü ortaya çıktı!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0