Ajda Pekkan'ın dansı olay oldu! Ünlü şarkıcı eleştiri yağmuruna tutuldu

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın sahnedeki dans performansları sosyal medya gündemine geldi. Pekkan'ın görüntüleri sosyal medyayı ikiye bölerken, ünlü şarkıcı gelen eleştiriler sonucu dansı bırakacağını belirtti.

76 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan son zamanlarda konserlerinde yaptığı danslarıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da sevenleriyle buluşan Pekkan, birçok kişi tarafından beğenilen performansını sergilemek isterken kostümünün azizliğine uğradı. Yalnızca kafasını hareket ettirerek dans edebilen şarkıcı, sosyal medya fenomenlerinin diline düştü.

Pekkan'ın performansı hayranları tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

"GÖNLÜMÜ KIRDILAR"

Ünlü sanatçı, sosyal medyada dansıyla ilgili yapılan eleştirilere değinerek kırıldığını belirtti. Artık sahneden dans etmeyeceğini söyleyen Pekkan "Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECKE VİDEO;

Gökçe Bahadır söyledi eşi Emir Ersoy çaldı! Kalemi mikrofon yaparsa...

Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla heyecanlandıran anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla heyecanlandıran anlar!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

isminiz 1 yıl önce

Ajda Pekkan anlamsız yere eleştiriliyor. Bir kere dans etmiyor, sadece ritme uyuyor. Ayrıca o ağır ve ayrıntılı kostümlarin içinde hareketlerinin rahat olmasını nasıl beklersiniz ki? Ajda Pekkan bizim için ulusal bir değer.

Toplam 1 beğeni