Şarkılar Bizi Söyler'de Fatih Kısaparmak ve ailesi duygu seline kapıldı!

Sevilen Müzik programlarından biri olan "Şarkılar Bizi Söyler"e konuk olan Fatih Kısaparmak, ailesiyle birlikte duygusal anlar yaşadı. Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden olan Kısaparmak, oğlu ve eşi ile düet yaptı.

Fatih Kısaparmak Şarkıları konseptiyle Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan "Şarkılar Bizi Söyler" isimli müzik programı, 10. Yıl Marşı ile giriş yaptıktan sonra duygusal anlar yaşattı. Programa bu hafta, söz yazarı ve yorumcu Fatih Kısaparmak konuk olurken, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

kısaparmak ailesi

kısaparmak ailesi

OĞLU SÜRPRİZ YAPTI

Programın sürprizi ise oğlu ile gelen Kısaparmak'ın oğlu Kaan Kısaparmak'tı. Müzik albümü çıkaran oğluyla düet yapan Kısaparmak, gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anların yaşandığı programda "Bu Adam Benim Babam" şarkısıyla izleyenlerin de duygusal anlar yaşadığı o dakikalar kameralara yansıdı.

kısaparmak ailesi

kısaparmak ailesi

EŞİ DE PROGRAMA KATILDI

Programın ikinci sürprizi olarak da Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak'ın stüdyoya girmesiyle başladı. "Mor Salkımlı Sokak" isimli parçayı seslendiren Kısaparmak çifti, eğlenceli dakikalara imza attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökçe Bahadır söyledi eşi Emir Ersoy çaldı! Kalemi mikrofon yaparsa...

Milyoner'de Aziz Sancar ve Orhan Pamuk rüzgarı esti! İkisinin ortak noktası...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de Aziz Sancar ve Orhan Pamuk rüzgarı esti! İkisinin ortak noktası...

BİR YORUM YAPIN 0