Leyla ile Mecnun dizisinde CZN Burak taklidi yapıldı! O anlar gülmekten kırdı geçirdi

Geçmiş dönemlerde yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Leyla ile Mecnun dizisi yeni bölümleriyle dijital yayın platformunda yayınlanmaya başladı. Dizinin yeni bölümünde fenomen CZN Burak taklidi yapıldı. O anlar herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dijital yayın platformu Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde bir ilke imza atıldı. Sosyal medyadan yayınladığı yemek videolarıyla sosyal medyada fenomen gelen ve dünyanın her yerinde restoranları bulunan CZN Burak lakaplı videolarla Burak Özdemir'e gönderme yapıldı. Dizinin son bölümünde 'İsmail Abi' ve 'Mecnun' karakteri mutfak tezgahında çalışırken görüldü.

Her bölümü ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde devasa yemekler yapıp video çekerken sürekli gülen CZN Burak'ın taklidi yapıldı. 

CZN Burak taklidi

CZN Burak taklidi

Bu anlar izleyiciyi gülmekten kırdı geçirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan ve eşinin romantik dakikaları! Göz göze...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0