Yasemin Allen ve Kubilay Aka aynı projede yer alacak! Asker dizisi için hazırlıklar başladı

Ünlü oyuncu Yasemin Allen ve meslektaşı Kubilay Aka, aynı projede yer alacağı öğrenildi. 9 Oğuz isimli askeri bir dizi için izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan projeyle alakalı ayrıntılar gelmeye başladı.

9 Oğuz isimli asker dizisi için hazırlıklara başlandı. Eskişehir'de çekimleri gerçekleştirilecek projede başrol olarak Yasemin Allen ve Kubilay Aka seçildi. Birçok takipçi tarafından ünlü oyuncuları partner olarak görmek için sabırsızlanırken, ikilinin uyumu da merak konusu oldu.

kubilay aka

kubilay aka

KUBİLAY AKA VE YASEMİN ALLEN PARTNER OLDU

Birçok projede adından bahsettiren Kubilay Aka, yeni nesilde en çok tercih edilen oyuncular arasına girmeyi başardı. Ünlü oyuncuya uzun zamandır ekranlardan uzak olan Yasemin Allen'in eşlik edeceği öğrenildi. Gold Film yapımcılığında Fox TV'de girmesi beklenilen dizinin 20 Kasım'da sete çıkması bekleniliyor. 

yasemin allen

yasemin allen

OYUNCU SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR

ubilay Aka, dizide lakabı "Karanlık" olan yüzbaşıyı canlandıracak. Yasemin Allen "9 Oğuz"un Tomris Albay'ı oldu. Usta oyuncu Tuncer Salman da dizinin kötü adamını oynayacak. Dizinin oyuncu seçimleri tüm hızıyla sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökçe Bahadır söyledi eşi Emir Ersoy çaldı! Kalemi mikrofon yaparsa...

Kıraç Prof. Demirtaş'ın kendisini engellediğini fark edince açtı ağzını yumdu gözünü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıraç Prof. Demirtaş'ın kendisini engellediğini fark edince açtı ağzını yumdu gözünü!

BİR YORUM YAPIN 0