Tolga Çevik'in başı Kanada ile dertte! Vize engelini aşamayınca erteledi

Toronto’da sahne almaya hazırlanan Tolga Çevik, aylar önce Kanada Konsolosluğu'na yaptığı vize başvurusuna yanıt gelmeyince sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Öyle mi sevgili Konsolosluk?" diyerek tepki göstermişti. Vize engeli nedeniyle kasım ayındaki gösterisi iptal olan Çevik, gösteriyi 2023'e ertelediklerini açıkladı.

"Arkadaşım Hoşgeldin" ve "Tolgshow" gibi doğaçlama sahne gösterileriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu ve komedyen Tolga Çevik, hem yurt içi ve hem de yurt dışında turneler gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Toronto'da gösteri yapmaya hazırlanan Çevik, Kanada Konsolosluğu'na yaptığı vize başvurusuna geri dönüş alamadığı için isyan etmişti.

Tolga Çevik

Tolga Çevik

"GALİBA GÜLELİM İSTEMİYORLAR"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu "Toronto’daki dostlar! Aylar önce salonu doldurdunuz, müteşekkiriz. Fakat biz de aylar önce Kanada Konsolosluğuna vize başvurusu yaptık, fakat gel gör ki bugün hâlâ cevap yok. Galiba gülelim istemiyorlar. Öyle mi sevgili Konsolosluk?" ifadeleriyle tepki göstermişti.

Tolga Çevik isyan etti

Tolga Çevik isyan etti

GÖSTERİSİNİ 4 AY SONRASINA ERTELEMEK ZORUNDA KALDI

Henüz vize alamadığı için kasım ayındaki gösterisini iptal etmek zorunda kalan Çevik, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak "Kanada’daki sevgili dostlar. Ekibimizin vizeleri çıkamadığı için 10/11/22 tarihli gösterimizi 9 Şubat 2023 tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Tolga Çevik sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu

Tolga Çevik sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak pastadan Togg aracı yaptı! Gündeme damgasını vurdu

Megyn Kelly Meghan Markle'a öfke kustu: Kocam kocam... Anladık adamı paketledin!

İLİŞKİLİ HABER

Megyn Kelly Meghan Markle'a öfke kustu: Kocam kocam... Anladık adamı paketledin!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Siradan 1 yıl önce

3 aydır banada dönüş yapmadılar devletin hu konuya el atması gerekiyor