Alperen Duymaz yeni dizisi "Erkeğe Güven Olmaz ile geliyor! Partneri belli oldu...

Başarılı oyuncu Alperen Duymaz geçtiğimiz günlerde yeni projesi "Erkeğe Güven Olmaz" için anlaşma yaparak ekran macerasına tam gaz devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre sevilen oyuncuya yeni dizisinde eşlik edecek başrolle de anlaşma yapıldı. Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, projede Duymaz'a eşlik edecek başrol kadın yıldızı oldu.

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alperen Duymaz ekranların sevilen oyuncularından biri. Kariyerinde birçok başarılı projeye imza atan oyuncu geçtiğimiz sene yayınlanan "Son Yaz" dizisiyle izleyici karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Yeni projesi "Erkeğe Güven Olmaz" dizisiyle ekranlara dönecek olan oyuncunun partneri de belli oldu.

Erkeğe Güven Olmaz

Erkeğe Güven Olmaz

Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit boşanıyor mu? İddialara kahkaha dolu yanıtİLİŞKİLİ HABERAlperen Duymaz ve Kübra Kelkit boşanıyor mu? İddialara kahkaha dolu yanıt

PARTNERİ BELLİ OLDU!

Alperen Duymaz'ın başrol olarak yer alacağı dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yapacak. Yakışıklı oyuncu dizide eşlik edecek isim ise 'Çarpışma' dizisinde birlikte rol aldığı güzel oyuncu 'Melisa Aslı Pamuk' olacak. Çarpışma dizisindeki uyumları büyük beğeni toplayan oyuncular yeni projeleriyle birlikte tekrar kamera karşısına geçecek. Dizide Duymaz, 'Erhan' karakteriyle rol alırken, Pamuk ise 'Sibel' karakteriyle rol alacak. Merakla beklenen dizinin yayın tarihiyle ilgili ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk Çarpışma dizisi

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk Çarpışma dizisi

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eda Ece selam yolladı! Yasak Elma setinden...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0