Fatma Nur'a sinirlenen Burak Kaya: "Rabbim inşallah sana çok büyük acılar yaşatır"

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacı olan Fatma Nur ve Burak Kaya arasında gergin anlar yaşandı. Fatma Nur'un sözlerine sinirlenen Burak Kaya, "Rabbim inşallah sana çok büyük acılar yaşatır" diyerek beddua etti.

Türkiye'nin severek izlediği yemek yarışması olan MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar arasında ağza alınmayacak cümleler kuruldu. Programın hemen hemen her tartışmada sıklıkla adını duyduğumuz Fatma Nur bu seferde Burak Kaya ile ağız dalaşına girdi. Fatma Nur'un "Her tartışmada ailesini öne sürerek insanları bel altı vuruyor" demesine sinirlenen Kaya ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Fatma Nur

Fatma Nur

"ARKADA GÜLEREK DALGA GEÇTİĞİNİ DUYUYORUM"

Fatma Nur'un Kıvanç ile tartışmasında araya giren Burak Kaya ise aynı durumdan müzdarip olduğunu söyledi. Fatma Nur'un kendisine saygısızlık yaptığını ileri süren Kaya, "Ben burada ailem ve sevdiklerimle ilgili konuşurken arkada onun gülerek dalga geçtiğini duyuyorum. Gerçekten çok saygısızca" dedi.

fatma nur ve burak kaya tartışma

fatma nur ve burak kaya tartışma

"BURADA HERKESİN AİLESİ VAR"

Sık sık yarışmacılar arasında tartışma yaşayan Fatma Nur ise, "Bir sen saygılısın zaten ya. Allah aşkına yeter yani ya. Sürekli bir şey olduğunda aileyi araya katıyor. Burada herkesin ailesi var. Bir tartışma olduğunda herkesi bel altında vurmaya çalışıyor. Ben de orada sadece gülümsedim, kendisiyle muhatap dahi olmuyorum" ifadelerini kullandı.

fatma nur

fatma nur

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Fatma Nur'un cevapları karşısında sinirlerine hakim olamayan Burak Kaya ise Fatma Nur'a beddualar etti. "Kendisine hakkımı helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun. Rabbim inşallah sana çok büyük acılar yaşatır" söylemlerinde bulundu.

burak kaya

burak kaya

MEHMET ŞEFTEN FATMA NUR'A SERT UYARI

Fatma Nur'un Burak Kaya'ya "Amin amin, kemik de yağar" demesine sinirlenen Mehmet Yalçınkaya ise "Kemik de yağar sözünü geri al. Bazı şeyleri söyledikten sonra nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Burada kullanılacak bir söz değil. Fatma Nur bazı şeyleri dengelemen gerekiyor.

mehmet şef

mehmet şef

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berdan Mardini'nin annesine İngilizce öğrettiği görüntüler herkesi güldürdü!

Haluk Levent'in annesiyle anısına etkileşim yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'in annesiyle anısına etkileşim yağdı!
Havva Erdem rahim nakli sayesinde anne olmuştu! Prof. Dr. Özlenen Özkan müjdeli haberi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Havva Erdem rahim nakli sayesinde anne olmuştu! Prof. Dr. Özlenen Özkan müjdeli haberi verdi
Ebru Şancı, kızlarına ruj sürdü tepkiler ise çığ gibi büyüdü!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı, kızlarına ruj sürdü tepkiler ise çığ gibi büyüdü!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0