Ayça Erturan'ın kızı Nova'nın 1. yaş gününe özel paylaşımı...

Kızı Nova'yı bir sene önce kucağına alarak anneliği tadan oyuncu Ayça Erturan kızı Nova'nın 1. yaş gününü kutladı. Kızının doğum gününe özel yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla ünlenen sonrasında yer aldığı projelerle izleyicilerden tam not alan başarılı oyuncu Ayça Erturan, 2014 yılında Oğulcan Kırca ile dünya evine girdi. Çift 2021 yılında kızları 'Nova'yı kucaklarına aldı. Başarılı oyuncunun kızı 1 yaşına girdi. Kızının doğum gününe özel video hazırlayan oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ayça Erturan ve kızı Nova

Ayça Erturan ve kızı Nova

KIZINA ÖZEL VİDEO HAZIRLADI

Kızıyla sık sık paylaşım yapan oyuncu sosyal medya hesabında kızı için özel olarak hazırladığı videoyu takipçileriyle paylaştı. Kullanıcıların içini ısıtan videoya kısa sürede beğeni yağdı. Oyuncu kızının doğum günü hikayesinde paylaşmayı da ihmal etmedi. Erturan mutluluğunu 'Doğdu Güneşim' ifadeleriyle dile getirdi.

Ayça Erturan'ın kızının doğum günü için hazırladığı video:

Ayça Erturan doğum günü hikayesi

Ayça Erturan doğum günü hikayesi

Yasak Elma dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ı rakip görüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ı rakip görüyor!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0