Sergen Yalçın estetik yaptırdı! Botoks açıklamaları pes dedirtti

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın son hali görenlerin ağzını açık bıraktı. Fazla kilolarından kurtulan Yalçın'ın yüzündeki estetik operasyonlar sosyal medyaya damga vurdu.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a şampiyonluk sevinci yaşatan eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrıldıktan sonra gözlerden uzak bir yaşantı sürdürmeye başladı. Bir süredir ortalıkta görünmeyen Yalçın, önceki gün Candaş Tolga Işık'ın sunumunu üstlendiği "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. 

Sergen Yalçın

Sergen Yalçın

"BOTOKS YAPTIR DİYE ÇOK ISRAR EDİYORLAR"

Eski halinden eser kalmayan Yalçın, verdiği kilolar ve yüzündeki değişimle herkesi ekran başına kilitledi. Estetik yaptırdığı iddia edilen tecrübeli isim, botoks yaptırıp yaptırmadığına dair gelen soruları yanıtsız bırakmadı. "Botoks değil, göz kapaklarım ve gözaltlarımdan ameliyat oldum" diyen Yalçın, "Hala geçmedi. Botoks yaptır diye çok ısrar ediyorlar ama düşünmüyorum" şeklindeki itirafıyla herkesi şaşırttı.

Sergen Yalçından estetik açıklaması

Sergen Yalçından estetik açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bengü'den doğum günü paylaşımı! Oğlu Selim...

Peygamberlerin masal olduğunu söylemişti! Mahkeme Celal Şengör hakkında kararını verdi

İLİŞKİLİ HABER

Peygamberlerin masal olduğunu söylemişti! Mahkeme Celal Şengör hakkında kararını verdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0