Kısmetse Olur geri dönüyor! Yeni sezon hazırlıkları başladı...

Yayınlandığı dönemde sezona damgasını vuran efsane program 'Kısmetse Olur' programından hayranlarını sevindirecek haber geldi. Evlenmek isteyenleri bir arada buluşturan program yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ekranların sevilen yarışma programı bomba gibi geliyor!

2017 yılında yayına giren ve toplamda 2 sezon süren "Kısmetse Olur" yayınlandığı döneme damgasını vurarak ekranların en sevilen reality programı haline gelmişti. Evlilik yoluna girmek isteyen 7 gelin ve 7 damat adayını bir araya getiren program büyük beğeni toplamış, seyircisinden de büyük ilgi görmüştü. Adına fan sayfaları açılan programdan hayranlarını mutlu edecek haber geldi.

Kısmetse Olur

Kısmetse Olur

Fenomen gelin Ceyda Kırıcı anne oldu!İLİŞKİLİ HABERFenomen gelin Ceyda Kırıcı anne oldu!

YENİ SEZON GELİYOR!

Yayın hayatına 426 bölüm devam eden ve 2.sezonun bitmesinin ardından gerek yarışmacılarıyla gerekse yaşanan olaylarla gündemdeki yerini korumayı başaran yarışma programı uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Fakat popülaritesini korumaya hala devam eden program yapımcıların dikkatini tekrar çekti.

DİJİTAL'DE YAYINLANACAK

Yeni sezon hazırlıklarına başladığı duyulan programın, yakın zamanda yeni dijital platformlardan biri olan 'Başlat'ta' yayınlanacağı haberi programın yapımcılığını yapan 'Production House' sosyal medya hesabından duyuruldu. Herkesin büyük merakla beklediği efsane programın başvuruları ise 'Başlat' platformu üzerinden başvuru formu doldurularak yapılacak.

Production House yeni sezon duyurusu

Production House yeni sezon duyurusu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gülçin Ergül de akıma uydu! Yeni yaşını bakın nasıl kutladı

Ivana Sert'in oğlu ikizi gibi oldu! Abla kardeş gibi durunca...

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert'in oğlu ikizi gibi oldu! Abla kardeş gibi durunca...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0