Shakira babasının ayaklarını öptü! O görüntüler...

Ünlü şarkıcı Shakira babası William Mebarak Chadid, yatmış olduğu hastanede duygulandıran bir paylaşım yaptı. Videoda babasının ayaklarını öpen şarkıcı bu anları Instagram hesabından paylaştı. O görüntüler ise beğeni yağmuruna tutuldu.

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı geçen hafta 91 yaşındaki babasının hastaneye geri döndüğünü ve tedavi sürecinin başladığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı babası William Mebarak Chadid'in fizik tedavisine destek verirken ki anlarını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Videoda babasına fizyoterapi hareketleri yaparken doktorda baba ve kızı köşeden izledi. Shakira'ya paylaşımının ardından yoğun beğeni ve yorum aldı.

Shakira babasının ayaklarını öptü

Shakira babasının ayaklarını öptü

"HAYAT"

Paylaştığı klipte Shakira'nın fizyoterapi hareketleri için babasına yardım ettiği anlar yansıdı. Paylaştığı videonun başlığına ise şu notu düştü:  'Hayat, hastane ziyaretleri ile  bayram kostümleri arasında geçen bir şeydir.'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülçin Ergül de akıma uydu! Yeni yaşını bakın nasıl kutladı

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ALP ARSLAN 1 yıl önce

AFFERİİİİMMMmmmm