Moda ve Sosyete'nin yazarı Pelin Kaya'dan şaşırtan itiraf!

Moda ve Sosyete adlı bloğuyla tanınan Pelin Kaya'nın yeni çıkardığı kitabı "Göründüğün Kadar Varsın"ın tanıtımı gerçekleştirildi. Hayatımızın nerdeyse her alanına hükmeden sosyal medyanın nasıl bir para kazanma modeline dönüşmesini konu alan kitapta Pelin Kaya, ' Influencer'liğin görünmeyen yüzü'nden bahsetti.

Gazeteci "Pelin Kaya" 'Moda ve Sosyete' isimli blog sayfasıyla milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmış gazetecilerden. Influencer dünyasına ve sosyal medya evrenine oldukça hakim olan gazeteci "Göründüğün Kadar Varsın" adlı kitabının tanıtım davetini İstinyepark D&R'de, sanat ve cemiyet hayatından tanınan birçok ismin katılımıyla gerçekleştirdi. İmza gününde sevenleriyle bir araya gelen gazeteciyi tanıdık isimler yalnız bırakmadı.

Pelin Kaya imza günü

Pelin Kaya imza günü

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI!

Oyuncu Bade İşçil, Uzman Psikolog Zeynep Selvili, sosyal medya fenomenleri olarak bilinen kardeşler Narod ve Sibil Çetinkaya, Aslıhan Doğan Turan, iletişim dünyasının önde gelen isimlerinden olan Feride Tansuğ, Esra Türker, Yasemin Berkman Manisalı, Yunus Başaran ve Özlem Avcıoğlu gibi tanıdık isimler, Kaya’yı bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak destek oldular.

Pelin Kaya ve tanıdık isimler bir arada

Pelin Kaya ve tanıdık isimler bir arada

INFLUENCER'LIĞIN GERÇEK YÜZÜ...

Gazeteci Pelin Kaya, Destek yayınları tarafından yayınlanan “Göründüğün Kadar Varsın” adlı kitabında, hem 'Moda ve Sosyete'nin 14 yıllık serüveninden hem de hayatımızın hemen hemen her alana hükmetmiş sosyal medyanın gelişiminden bahsederken, sosyal medyanın gerçek bir para kazanma modeline dönüşme macerasını ele alıyor. Kitabında sosyal medya platformları ve kullanıcıları hakkında "görünür olmak için her şeyi göze alanları” çekiştirelim ve konu buralara nasıl geldi hep birlikte anlayalım" diyen Kaya Influencer'lığın görünmeyen yüzünden de bahsediyor.

Pelin Kaya

Pelin Kaya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yoğunluktan yolda yürüyemedi! Çöp kamyonuna bindi

 

 

 

Demet Evgar'dan kızı Mavi ile ilgili şaşırtan açıklama! Çocuğumu...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar'dan kızı Mavi ile ilgili şaşırtan açıklama! Çocuğumu...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0