Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın Tatlıses taklidine tepkiler çığ gibi! El hareketi...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Yılmaz kızlarıyla birlikte usta sanatçı İbrahim Tatlıses'i taklit etti. Zeynep Yılmaz'ın rezil el hareketi herkesi özellikle Tatlıses hayranlarını kızdırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü yapımcı ve sunucu AScun Ilıcalı'nın eski eşi kızlar Yasemin ve Leyla'nın annesi Zeynep Yılmaz yaptığı paylaşımla büyük bir skandala imza attı. Yılmaz, İbrahim Tatlıses şarkısı eşliğinde eğlendikleri anları, Instagram hesabı üzerinden "Bize her gün Halloween" diyerek paylaştı.

zeynep yılmaz

zeynep yılmaz

O ANLAR BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

Yılmaz'ın kızlarıyla eğlence adı altında yaptığı paylaşım pes dedirtti. Instagram'ın hikaye kısmından İbrahim Tatlıses'in taklidini yaptı. Sadece dansını değil, Tatlıses'in kafasından vurulmasından sonra bir elinin felçli kalmasını da taklit edince, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

İşte Zeynep Yılmaz'ın paylaştığı o video:

Henüz videoya ilişkin bir açıklama gelmese de  Tatlıses'in hayranları Zeynep Yılmaz'ın özür dilemesini bekliyor.

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan müjdeli haber! Yeni proje paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı
Bengü oğlunun doğum gününü kutladı! 1 yaşına giren oğlu Selim'e ise yorum yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Bengü oğlunun doğum gününü kutladı! 1 yaşına giren oğlu Selim'e ise yorum yağdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0