Daniel Radcliffe'den merak edilen Wolverine açıklaması geldi! X-Men başrol değişiyor mu?

Harry Potter serisi ile tanınan başrol oyuncusu Daniel Radcliffe bir süredir X-Men film serisinde Wolverine olarak Hugh Jackman'ın yerini alacağı dedikoduları gündemde dolaşıyordu. Konu hakkında ilk kez açıklama yapan Radcliffe, duyanları şaşırttı.

Harry Potter ile kült filmler arasında yer alan ve fantastik film denilince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, oynadığı birçok projede de adından bahsettirmişti. Şimdilerde bir süredir ortalıkta dönen dedikodulara açıklama yapan Radcliffe, X-Men'de yer almasına ilişkin konuya açıklama yaptı.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

"TAM BİR SÖYLENTİ"

Ünlü oyuncu tüm söylenen dedikoduları yalanlayıp, reddetti. Bir dergi için verdiği röportajda "Tamamen bir söylenti" olduğunu ifade etti. Devamındaki açıklaması ile "Bu, sık sık ortaya çıkan bir şey, çünkü çizgi romanlarda Wolverine kısa, bu yüzden de ‘Kim kısa oyuncu?’ diyorlar. Hiçbir zaman gerçek olmadı. Arada sırada soruları mantıklı bir şekilde cevaplamaktan sıkılıyorum, bu yüzden geçen gün yaptığım gibi bir şaka yapıyorum ve bu tür söylentiler yeniden alevleniyor, ama hiçbir şey olmuyor." açıklamasında bulundu. 

hugh jackman

hugh jackman

JACKMAN OYNAMAYA DEVAM EDECEK!

Şu an için Wolverine’i Jackman'ın oynamaya devam edeceği açıklandı. Hatta Jackman, 8 Kasım 2024’te vizyona girmesi beklenen Deadpool 3 için Wolverine rolünü yeniden canlandıracağı da belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın Tatlıses taklidine tepkiler çığ gibi! El hareketi...

Serdar Ortaç'tan çarpıcı itiraf! Kendini artık maneviyata verecek

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan çarpıcı itiraf! Kendini artık maneviyata verecek
Demet Evgar'dan kızı Mavi ile ilgili şaşırtan açıklama! Çocuğumu...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar'dan kızı Mavi ile ilgili şaşırtan açıklama! Çocuğumu...

BİR YORUM YAPIN 0