Dünyaca ünlü rapçi Takeoff'un cinayetinde şok gelişme! Cinayet zanlısı tutuklandı

En çok dinlenenler listesinde sık sık zirveye adını yazdıran dünyaca ünlü rapçi Takeoff, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir partide çıkan kavga sonucu başı ve boynuna isabet eden kurşunlar sebebiyle yaşamını yitirdi. Ünlü rapçinin ölümüne sebep olmakla suçlanan Patrick Xavier Clark'ın avukatı Clark'ın suçsuz olduğuna inandığını dile getirdi.

Dünyaca ünlü ABD'li rap grubu 'Migos'un üyesi, "Takeoff" takma adıyla sahneye çıkan Kirshnik Khari Ball, geçtiğimiz ay grubun diğer üyeleri olan amcası Quavove ve kuzeni Offset ile bir etkinliğe katıldı. Organizasyonda çıkan tartışma sonucu ünlü rapçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Takeoff

Takeoff

Gelen ihbarların üzerine olay yerine ulaşan Houston polisi soruşturmayı sürdürürken ünlü sanatçının boynundan ve başından kurşunlara maruz kaldığı açıklandı. Bilardo ve bowling salonunda gerçekleşen etkinlikte çıkan tartışmada iki kişinin de ağır bir şekilde yaralandığı ve hastanede tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. 

Houston'daki Harris County Adli Bilimler Enstitüsü tarafından yapılan otopsinin ardından ünlü rapçinin asıl ölüm nedeni "kafa ve gövdeden kola doğru delici silah yaraları" şeklinde açıklanırken ölüm şekline "cinayet" notu düşüldü. 

Takeoffun ölüm nedeni açıklandı

Takeoffun ölüm nedeni açıklandı

YENİ GELİŞME YAŞANDI

Ünlü rapçinin ölümüne sebep olmakla suçlanan 33 yaşındaki Patrick Xavier Clark, geçtiğimiz hafta tutuklandı. Pazartesi günü gerçekleşen duruşmada tek kelime dahi etmeyen Clark'ın avukatı Letitia Quinones, duruşma sonrası gazetecilere verdiği demeçte Clark'ın "gergin ve endişeli" olduğunun altını çizerek "Masum olduğuna inandığı bir şeyle suçlanıyor, peki bu tür bir durumda kim ne yapar?" ifadelerini kullandı.

Patrick Xavier Clark

Patrick Xavier Clark

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Melis İşiten kazadan yaralı kurtulmuştu! Kızının doğum gününü böyle kutladı!

Behzat Ç. için geri sayım başladı! Behzat Ç. yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

İLİŞKİLİ HABER

Behzat Ç. için geri sayım başladı! Behzat Ç. yeni sezon ne zaman yayınlanacak?
Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0