Okan Bayülgen ekran önünde dans eden bazı ünlüleri topa tuttu! "Bu ne teşhircilik?"

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü' programının sunucusu Okan Bayülgen, evde dans ederken çekilen videoları olan ünlü isimler hakkında söyledikleriyle sosyal medyayı salladı.

Son dönemde şahsi hesaplarında ünlü isimlerle ilgili sert ifadeler kullanan hatta zaman zaman fenomenlere 'çöp' olarak tanımlayan sunucu Okan Bayülgen ünlülerin kamera önündeki uygunsuz dans etmelerinin kayıtsız kalamadı. Yıllardır sivri dilli olmasıyla tanınan Bayülgen, konuklarına ve ekran başındakilere Demet Özdemir, Melis Sezen ve Merve Boluğur'un danslarını izletti. Ünlü isimleri, isim vermeden eleştiren Bayülgen, "Bunun adı dans değil, bu teşhircilik" diyerek polemiklerin fitilini ateşledi.

"ONLAR PARA KAZANMAYA ÇALIŞAN ZAVALLILAR"

Daha önce katıldığı bir programda sosyal medya fenomenleri hakkında "Onlar çöp. Onlar para kazanmaya çalışan zavallılar" sözleri tartışmalara sebep olmuştu. Şimdiyse Bayülgen'in dilinde ismini vermeden ekranlara yansıttığı üç ünlü isim var.

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

"BU NE TEŞHİRCİLİK?"

Konuya Melis Sezen'in dans görüntüsüyle giriş yapan Bayülgen, "Kendilerine çok saygı duyduğum için bu kişilerin isimlerini söylemiyorum. Zaten onları tanıyan tanıyor" diyerek oyuncuyu "Ambulans çağırmadan hemen öncesi" ifadeleriyle eleştirdi.

Sunucu programa Demet Özdemir'in görüntüleriyle devam etti. 

"Bu nedir ya! Menajerleri mi tavsiye ediyor? 'Mutlaka her sabah kalkar kalkmaz bir dans videosu koy' diye. Sen yıllarca gazetelerden kaçtın, 'Hayır hayır çekmeyin' diyerek. Şimdi herkes 'Banyodan çıktım, nasılım?' diye fotoğraflar koyuyor. Bir teşhircilik. Bana ne senin dansından' Bu bir dans değil, bu bir gösteri."

Okan Bayülgen bazı ünlüleri topa tuttu

Okan Bayülgen bazı ünlüleri topa tuttu

Geçtiğimiz aylarda Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Özdemir için ayrıca şu yoruma da imza attı:

"Kişilik fışkırtan insanların evlenmeleri çok garip oluyor. Evlenmek çünkü çok başka ve özel bir şey. Sonra bunlar kendi düğünlerinde dans etmeye başladılar. Ben en çok damatlara üzülüyorum."

Son olarak ünlü sunucu Merve Boluğur'un kendi düğününde eşiyle olan dansını diline doladı. "Bu hanım efendi diğer hanım efendiden biraz daha geç evlendi" diyerek sözlerine şunları da ekledi:

"Bu kendi düğününde eğlenmek değil. Bu bir konser. Çünkü diğer kızın oynamalarını seyretti. O böyleydi. Onları seyretti o da öyle evlendi."

Bayülgen, damatlara üzüldüğünü de dile getirdi.

TRT'nin yeni projesi 'Yürek Çıkmazı'nın galası gerçekleşti!

İLİŞKİLİ HABER

TRT'nin yeni projesi 'Yürek Çıkmazı'nın galası gerçekleşti!
Coşkun Sabah hakaret davasında flaş karar!

İLİŞKİLİ HABER

Coşkun Sabah hakaret davasında flaş karar!

BİR YORUM YAPIN 5

Zırvacı 1 yıl önce

Okan doğru söylüyor da, kendiside bu camianın içinde yıllardır değil mi? Yıllardır içinde olduğu camiada ne zaman erdemli, aklı başında insan görmüş ki şimdi bu zırvalara şaşırıyor?

antikor 1 yıl önce

bunlar kendilerini kalabaliklarin icinde kaybolmus yalniz hissettikleri icin böyle davraniyorlar.. hergün gündemde kalabilme hastaligina tutulmuslar.. egolarini böyle tatmin etmek durumundalar.. etmezlerse piskolojik cöküntü yasiyorlar.. ruh hastalari..

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Bu isimlerden hiçbirini tanımıyorum ki, nasıl ünlü olmuşlar.

Karaağaç 1 yıl önce

Evet zavallı damatlar. İlahiyatçı biri eleştirse ortalığı yıkarlardı. Doğru evrenseldir. Bayülgen 12 den vurmuş, 90 a takmış. Çıkarın çıkarabilirseniz.

Arif 1 yıl önce

(Resûlüm!) Mümin erkeklere, gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır. Nur suresi 30