Derya Tuna'nın en acı günü! İbrahim Tatlıses'le sarılıp hüngür hüngür ağladılar

1983 yılında "Günah" filminin çekildiği dönemde İbrahim Tatlıses'le tanışan ve bu birliktelikten İdo adında bir oğlu olan Derya Tuna, annesini kaybetti. Acı haberle yıkılan Tuna'yı bir an olsun yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses "Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir" şeklinde konuştu.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, annesi Ayşe Tuna'nın vefatıyla yıkıldı.

Önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyuran Tuna, "Melek annem hakkın rahmetine kavuştu. Dualarınızı eksik etmeyin..." ifadelerini kullandı.

Derya Tuna sosyal medya paylaşımı

Derya Tuna sosyal medya paylaşımı

"MUTLULUK ÇIĞLIKLARINI HİÇ UNUTMAM"

İdo Tatlıses de annesinin paylaşımının ardından eşi Yasemin Şevkatli ve anneannesi ile çekildiği bir kareyi Instagram hesabından yayınlayarak "Bugün Ayişe'mi (anneannem) toprağa verdik. Allah tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eyler inşallah. Beni gördüğündeki karşılayışı ve mutluluk çığlıklarını hiç unutmam. Elbet herkes gidecek, diğer tarafta beni o neşeyle karşılaman dileğiyle..." şeklinde yürek sızlatan bir not düştü. 

İdo Tatlıses sosyal medya paylaşımı

İdo Tatlıses sosyal medya paylaşımı

Annesinin acısıyla güçlü durmakta zorlanan Derya Tuna, cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Bu acı günde Tuna'ya en büyük destek ise eski eşi İbrahim Tatlıses'ten geldi.

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses

"DERYA HANIM BANA 30 YILINI VERDİ"

Eski hayat arkadaşını yalnız bırakmayan Tatlıses ve Tuna birbirlerine sarılarak dakikalarca ağladılar. Derya Tuna'nın acısını paylaşan Tatlıses, şöyle konuştu:

"Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun. Derya Hanımı hiç bir zaman yalnız bırakmadım. Hiçbir çocuğumun annesini de yalnız bırakmam. Onun için buradayım. Derya Tuna yalnız değil. Çok üzüldük. Telefonla aradım konuşamadık. Derya hanım çok üzgün. Annesine bebek gibi bakıyordu"

İbrahim Tatlıses Derya Tunayı yalnız bırakmadı

İbrahim Tatlıses Derya Tunayı yalnız bırakmadı

Alişan ve Buse Varol'dan keyifli paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol'dan keyifli paylaşım!
Aslı Enver'in hastalığı ortaya çıktı! 'Bana bunu okur musun diye yalvarıyorum'

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'in hastalığı ortaya çıktı! 'Bana bunu okur musun diye yalvarıyorum'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Hakan 1 yıl önce

Okadar ağlayıp abartacak bir şey yok kendisi kaç yaşında annesi gelmiş 90 küsür daha ne yaşayacak

Muhakkik 1 yıl önce

Bu sahneleri ölmeden önce idrak edip Müslümanca yaşayanlara selam olsun.

Toplam 10 beğeni