Eşi yüzünden TV8'den kovulmuştu! Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanıyor

2020'de yarışma programında tanıştığı Kurretülayn Matur ile evlenen Semih Öztürk, eşinin bir paylaşımı yüzünden TV8 kanalındaki işinden kovulmuştu. Alınan bilgilere göre Semih Öztürk, Kurretülayn Matur'dan boşanıyor.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur'un boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanma kararı aldığı konuşulan Matur'un Nietzsche'nin "Evlilikler aşkın bitmesinden değil, arkadaşlığın olmamasından biter" sözünü paylaşması boşanma iddiasını güçlendirdi.

Acun Ilıcalı Semih Öztürk’ü kovduğu iddia ediliyordu! Semih ÖztürkİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı Semih Öztürk’ü kovduğu iddia ediliyordu! Semih Öztürk'ten şoke eden itiraf

KURRETÜLAYN MATUR SEMİH ÖZTÜRK İLE BOŞANACAKLARINA DAİR HABERLERİ DOĞRULADI

Çift hakkında bir süredir ayrılık haberleri çıkıyordu. Kurretülayn Matur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boşanacaklarını resmen açıkladı:

'Son çıkan haberlerin doğru olup olmadığını sormuşsunuz, boşanma haberleri doğrudur. Her ikimizin de hakkında hayırlısı olsun.'

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bebeklerine verecekleri isim belli oldu! İkinci çocuğa...

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bebeklerine verecekleri isim belli oldu! İkinci çocuğa...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0