Adele ünlü şarkıyı neden söylemediğini itiraf etti: "Radiohead'e kızgınım!"

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, geçtiğimiz gün gittiği Radiohead konserinde grubun şarkısı ve Adele'nin de en sevilen parçası olan "Creep"i neden seslendirmediğini itiraf etti. Gruba sinirli olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı klasik şarkılarına devam edeceğini belirtti.

"Happy Hour with Adele (Adele ile mutlu saatler)" adlı özel programda hayranlardan gelen soruları yanıtlayan 34 yaşındaki yıldıza sunucu ve komedyen Benito Skinner eşlik etti.

radiohead grup

radiohead grup

"RADİOHEAD'E KIZGINIM"

Adele için söylemesi eziyetli olan şarkıların var olup olmadığı hakkında tartışılırken Skinner "Bunu hâlâ söylemek zorunda olduğuma inanamıyorum' dediğin şarkılar var mı?" sorusunu Adele'ye yöneltti. Ünlü şarkıcı düşünerek yanıtladığı soruya "Biliyor musun, evet, bir keresinde bir Radiohead konserine gitmiştim ve kahretsin ki 'Creep'i söylememişlerdi" açıklamasında bulundu.

adele

adele

"TEKRAR SORUN"

Açıklamasına devam eden Adele "Çok kızmıştım. Yani anlıyorum, anlıyorum ama sırf o kadar sinirlendiğim için ben bunu asla yapmazdım. 0 yaşıma geldiğimde tekrar sorun" ifadelerini kullandı.

adele

adele

"SAMİMİYETTEN YOKSUN!"

İngiliz şarkıcının Las Vegas Residency Weekends With Adele konserlerinin 18 Kasım 2022 ve 25 Mart 2023 arasında Las Vegas'taki Caesars Palace Kolezyumu'nda gerçekleşmesi planlanıyor. Adele, "samimiyetten" yoksun olduklarını hissettiği için konserleri ertelemişti. 

adele

adele

BİLET FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Röportajında açıklama yapan Adele "Bunun benim için o şarkılara gerçekten hayat vereceğini hissediyorum ve bu şarkıları henüz tüketmedim, bu yüzden sanırım biraz yeniden hissetmem gerekecek" ifadesini kullanmıştı. Önceki günlerde, Adele'in konser biletlerinin bazı çevrimiçi yeniden satış sitelerinde yaklaşık 40 bin sterline (yaklaşık 845 bin TL) yükseldiği ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fulya Öztürk'ün yerli otomobil TOGG'un deneme sürüşündeki tepkileri dikkat çekti!

BİR YORUM YAPIN 0