ABD vatandaşlığı için 83 yaşındaki Patrick ile evlenmişti! Meltem Miraloğlu'ndan tektaş şov...

Uzun yıllardır oyunculuktan uzak bir şekilde Amerika'da yaşantısını sürdüren Meltem Miraloğlu, ABD vatandaşlığı için kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenmişti. 83 yaşındaki eşinden çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Miraloğlu'nun hamile olduğuna dair söylentiler uzun bir süre konuşuldu. Ünlü isim, son olarak eşinin hediye aldığı tektaş yüzükle gündeme geldi.

Farklı konusuyla bir dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, 2019 yılında oyunculuğu tamamen bırakma kararı almıştı. Kendisinden 48 yaş büyük olan Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek ABD'ye yerleşen ünlü oyuncu sık sık evliliği sebebiyle gündeme geliyordu. 

Meltem Miraloğlu

Meltem Miraloğlu

Bir süredir gözlerden uzak kalan ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla yeniden gündeme geldi. Eşinin aldığı tektaş yüzükle poz veren Miraloğlu, gülümsediği karelerini takipçileriyle paylaştı. Miraloğlu'nun paylaşımına çok sayıda "Diziydi gerçek oldu, oynadığı rolü çok benimsemiş anlaşılan", "O rolü sadece oynamamış, yaşamış. Resmen usta bir oyuncu, takdir ettim" ve "Demek ki rolünü çok sevmiş" şeklinde yorumlar geldi.

Meltem Miraloğlu sosyal medya paylaşımı

Meltem Miraloğlu sosyal medya paylaşımı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre konuşulan Miraloğlu, bu kez 'bebek' haberiyle gündeme geldi. Eşinden çocuk dünyaya getirmek için tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Miraloğlu'nun bebek istediğinin defalarca kez olumsuz sonuçlandığı ileri sürülmüştü. İddialara göre beşinci kez tüp bebek tedavisi gören ünlü oyuncunun tedavisi olumlu sonuçlandı. 15 Ocak tarihinde ise hamile olduğunu öğrenen Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick'in bu haberi kutlamak için Miami'ye tatile gittiği öne sürüldü.

Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick Grady

Meltem Miraloğlu ve eşi Patrick Grady

MELTEM MİRALOĞLU'NDAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI!

Hakkında çıkan haberlere ilk kez açıklık getiren Miraloğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 'hamilelik' iddialarını yalanladı. 83 yaşındaki eşiyle bebek beklediği ifade edilen ünlü oyuncu "Hamile değilim, çocuğum yok" şeklinde konuştu.

"3 YIL EVLİ KALIRSA VATANDAŞ OLACAK" DENMİŞTİ!

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay'ın iddiasına göre Miraloğlu, kalıcı Green Card almaya hak kazandı. "Muradına erdi!" başlıklı bir yazıyı kaleme alan Akay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"2019 yılının Eylül ayında kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı zengin bir adamla evlenen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, kalıcı Green Card almaya hak kazandı. Miraloğlu, 3 yıl daha evliliğini devam ettirip, İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerilerinde de yeterli olduğunu ispat ederse, ABD vatandaşı olabilecek"

Melltem Miraloğlu Green Card kazandı

Melltem Miraloğlu Green Card kazandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

TRT ortak yapımı 'Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!'in setine şehidin ailesinden ziyaret

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe kocaman oldu! O paylaşım gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe kocaman oldu! O paylaşım gündem oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 29

nusret 8 ay önce

ünlü oyuncu mu ??????

Toplam 1 beğeni

Hakan 8 ay önce

Vah vah ki ne vah vah....

Toplam 2 beğeni

Hakan 8 ay önce

Bir insan kendisini daha ne kadar aşşalayabilirki sanki Türkiye de açlıktan ölecekti

Toplam 4 beğeni

Skoc 8 ay önce

Bizde de aynı guruh çocuk gelin propagandası yapar bu çocuk gelin değilde ne ? torunu yaşında resmen.

Toplam 3 beğeni

Vatandaş 8 ay önce

Heykelcilik ayran insana hiçbir zaman hayır getirmez.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun