Ahu Tuğba'nın kızı güzelliğiyle büyüledi! "Annesinin kopyası..."

Yeşilçam'da güzelleriyle tanınan "Ahu Tuğba" nın kızı Anjelik Calvin'i görenler gözlerine inanamıyor. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Ahu Tuba'nın kızının güzelliği de görenleri büyülüyor. Görenler 'annesinin kopyası' yorumlarını yapıyor.

Yeşilçam'a güzelliği ve yeteneğiyle damgasını vuran usta oyuncu Ahu Tuğba, kızı Anjelik Calvin'in fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Amerika'da yaşayan ve polis olan Anjelik güzelliğiyle büyülerken, annesine olan benzerliğiyle de herkesi şoke etti.

Ahu Tuğba ve kızı

Ahu Tuğba ve kızı

POLİS AKADEMİSİNDEN MEZUN OLMUŞ

Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümünden mezun olan 27 yaşındaki Anjelik, kariyerinde kendisi için farklı bir yol çizerek, Florida' daki polis  akademisinde eğitim almış. Zorlu dersleri başarıyla tamamlayan Calvin, silah, yakın dövüş ve ilk yardım eğitimleri alarak polis akademisinden mezun olmuş.

Anjelik Calvin

Anjelik Calvin

Kızını sosyal medya hesabından "Vampirella saçını seviyor. Benim kızım tatlı bir tavşan. Kendi saçını boyamış... Ah çok çabuk büyüyorlar... Kızımm Anjelique..." notuyla paylaşan Ahu Tuğba'nın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

Türkan ŞorayİLİŞKİLİ HABERTürkan Şoray'ı bir de böyle görün! Estetiksiz halini görenler doktorunu tebrik etti

İKİZ GİBİLER!

Kullanıcılar Anjelik için 'ikiz gibi görünüyorlar'"Maşallah annesinin kopyası" gibi yorumlarda bulundular.

Ahu Tuğba ve kızı

Ahu Tuğba ve kızı

Anjelik Calvin

Anjelik Calvin

LÜKS OTOMOBİLİNİ ÇÖPE ATMIŞTI!

Kızı ile ilgili sık sık paylaşımda bulunan Ahu Tuğba'nın, Anjelik'in sık sık arıza yapan otomobilini çöpe attığını söylediği video da sosyal medya gündemine oturmuştu. O anları 'Buradaki tamirci adı altında hiçbir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda' notuyla paylaşan Tuğba'ya takipçilerinden "Atmasaydın, ihtiyacı olana verseydin", "Kimse yapamadı mı?", "Arabayı kurtaran olur, atmayın" yorumları gelmişti.

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

İşte Ahu Tuğba'nın kızının lüks otomobilini çöpe attığı görüntüler!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0