Cansu Tosun'un açıklamaları hemcinslerini kızdıracak! "Estetiksiz tek oyuncu benim"

Nişantaşı'nda bir avm'de görüntülenen oyuncu "Cansu Tosun" dan hemcinslerini kızdıracak açıklamalar geldi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan oyuncu estetiğe karşı olmadığını fakat doğallıktan yana olduğunu söyledi.

"Bugünün Saraylısı, Göç Zamanı, Kayıp Şehir" gibi dizilerden tanıdığımız, meslektaşı "Erkan Kolçak Köstendil" ile 2018 yılında nikah masasına oturarak mutlu bir yuva kuran oyuncu "Cansu Tosun" geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki City's AVM'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularına cevap veren başarılı oyuncu hemcinslerini kızdıracak 'estetik' açıklamalarında bulundu.

Cansu Tosun City

Cansu Tosun City

Cansu TosunİLİŞKİLİ HABERCansu Tosun'da günümüz güzellik kavramı: "Tek tip"

CANSU TOSUN: ESTETİKSİZ TEK OYUNCU BENİM!

Hemcinslerini kızdıracak açıklamalarda bulunan Tosun, "Tek estetiksiz oyuncu benim, suratımda hiçbir müdahale yok" diyerek gündem oldu. Doğal olmaktan daha çok mutluluk duyduğunu ifade eden oyuncu, "Tabii bir rol için değişmek gerekir, dudağınızın şişmesi gerekir, botoks yaparsınız ya da elmacık kemiği gerekirse yaparsınız. Her şey mümkün artık, gerekmedikçe yapmıyorum. Ben doğal olunca daha mutlu oluyorum" dedi.

Cansu Tosun

Cansu Tosun

"İSTESEM O ZAMAN DA YAPTIRIRDIM"

2 yaşında geçirdiği kazada kolunun yandığını sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olan oyuncu, “İstesem koluma Estetik yaptırırdım ama yaptırsaydım kendime ihanet etmişim gibi hissederdim. Ben buyum” diye konuşarak doğallıktan yana olduğu ifade etti.

Cansu Tosun

Cansu Tosun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkan Kolçak Köstendil sokak müzisyenlerine eşlik etti! Sesiyle kendisine hayran bıraktı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0