Kadir Ezildi evleniyor mu? Temizlik takıntısı olan Kadir Ezildi ilk kez kız arkadaşını gösterdi

Temizlik takıntısıyla tanınan ve bu takıntısını şöhretle birleştiren 'En Hamarat Benim'in sunucusu "Kadir Ezildi"nin özel hayatı da merak edilenler arasındaydı. Herkesten sır gibi sakladığı kız arkadaşını sosyal medya hesabından paylaşan Kadir Ezildi'nin paylaşımı sosyal medyada gündem olurken büyük beğeni topladı.

Şöhret olma yoluna girmeden önce sosyal medyadan çektiği videolarla bilinen "Kadir Ezildi" ilk olarak 'Temizlik Benim İşim' programıyla izleyici karşısına çıkarak şöhret basamaklarını tırmandı. Samimi sözleri ve hareketleriyle kısa zaman içerisinde izleyicilerden tam not almayı başaran Ezildi daha sonra 'En Hamarat Benim' adlı programla bilinmeye başlayarak büyük hayran kitlesine ulaştı. Programda sık sık "çeyizimi hazırlıyorum" diye konuşan Ezildi'nin herkesten sır gibi sakladığı gerçek ortaya çıktı.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin doğuştan sahip olduğu hastalığı duyanlar şok oluyor! Meğer yıllardır...

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Programdaki sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi, yalnız olmasından yakınarak taliplerini beklediğini dile getiriyordu. Sık sık yalnız olduğunu söyleyen Ezildi hakkındaki gerçek ortaya çıktı. Herkesten sır gibi sakladığı kız arkadaşını paylaşarak sevenlerini şoke etti.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Kız arkadaşı "Eda Özkorucuklu" olduğu öğrenilen Kadir Ezildi'nin ve Özkorucuklu'nun eğlenceli paylaşımları kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medyada gündem oldu. Habere sevinen hayranlarından Ezildi'ye tebrik mesajları geldi.

İşte Kadir Ezildi ve Eda Özkorucuklu'nun eğlenceli anlarından kareler:

 Eda Özkorucuklu

Eda Özkorucuklu

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tiktok etkileşimi uğruna bu da yapıldı! Tiktok fenomeni yürüyen merdiven bandını yaladı

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! O saldırganlar serbest bırakıldı

İLİŞKİLİ HABER

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! O saldırganlar serbest bırakıldı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0