Berdan Mardini tayt sevdasından vazgeçmiyor! Pınar Altuğ destek oldu herkes çıldırdı

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Berdan Mardini'nin son paylaşımı sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu haline geldi. Futbol oynarken tayt giyen 43 yaşındaki şarkıcının yeni tarzına "Berdan Taytini" ve "Real Berdan Mardini" gibi yorumlar geldi. Konuya dahil olan oyuncu Pınar Altuğ ise Mardini'yi destekleyici ifadeler kullandı.

Son dönemlerde tarzında köklü bir değişim yapan Berdan Mardini, tayt giyerken yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşırtmıştı. Tüm eleştirilere rağmen tayt sevdasından vazgeçmeyen Mardini'ye "Berdan Taytini", "Real Mardini" gibi yorumlar gelse de ünlü şarkıcı kararından dönmüyor. Sosyal medyaya damga vuran olay sonrası oyuncu Pınar Altuğ, yaptığı paylaşımla Mardini'yi destekledi. 

Berdan Mardinin taytlı paylaşımı

Berdan Mardinin taytlı paylaşımı

"BU İŞİN ERKEĞİ KADINI YOK"

"Herkes istediğini giyer" diyerek Mardini'nin arkasında duran Altuğ, "Moda o kadar özgür ki... Bu işin erkeği kadını yok. Kadın giyiyor adam niye giymesin?" ifadeleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Sizce Pınar Altuğ haklı mı?

NE OLMUŞTU?

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 2021 yılında olaylı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Giyim tarzından saç stiline kadar köklü bir değişime imza atan ünlü şarkıcı, şimdilerde sağlıklı kalmak için spora ağırlık veriyor. 

Berdan Mardini sosyal medya paylaşımı

Berdan Mardini sosyal medya paylaşımı

Daha önce sosyal medya hesabından spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşan Mardini'nin spor salonundaki görüntüleri olay olmuştu. 

Berdan Mardiniden taytlı paylaşım

Berdan Mardiniden taytlı paylaşım

Tayt sevdasından vazgeçmeyen Mardini, geçtiğimiz gün evinin bahçesinde futbol oynarken de tayt giydi. Eşofman ya da şort yerine tayt giymeyi tercih eden ünlü şarkıcının bu halini gören takipçileri şoke oldu. Kısa sürede gündem olan paylaşım eleştiri yağmuruna tutuldu. Hayranları tarafından "Termal taytini", "Real Mardini", "Dardan Taytini" ve "Berdan Taytini" gibi yorumlara maruz kalan ünlü sanatçı ne kadar eleştirilse de tayttan vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Berdan Mardini tayt sevdasından vazgeçmiyor

Berdan Mardini tayt sevdasından vazgeçmiyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ümit Erdim'in kızından yüzleri güldüren kardeş tepkisi! "Çorapla mı çıkmış?"

Tuba Büyüküstün ikiz kızları ile Türkiye'yi terk etti! Paris'e giden oyuncu...

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün ikiz kızları ile Türkiye'yi terk etti! Paris'e giden oyuncu...
Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."

İLİŞKİLİ HABER

Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

Anne 1 yıl önce

Bir erkek bebeğe bile kilotlu çorap giydirince üstüne bişey daha giydiriyoruz. Kız bebek zannetmesinler diye...

Trgt 1 yıl önce

Giymeyin böyle rezil kıyafetler gençler, Bayanlara kızıyoduk, şimdi erkeklerde başladı aynı kepazeliye

Esra 1 yıl önce

Erkek dediğin, yürüdüğü zaman Bi endamı Bi ağırlığı olmalı, jilet gibi giyinmeli. Şuan bazı erkeklere Allah günah yazmasın acaba tam erkekmi diye düşünmeden geçemiyoruz. Erkek tayt gitmez, kısacık şortlar giymez, kaşlarını incecik aldırmaz, bunları yapan Bi erkeğin herkes hormonlarından şüphe eder.

Trgt 1 yıl önce

Kendi erkekliğinden şüphe duyan, erkekler böyle giyinir sorun yok

Vcd 1 yıl önce

O taytla kendi memleketinde yürüsene yiyosa

Yorumların Tümünü Okuyun