Dursun Karaca vefat etti! Ünlü şarkıların gizli kahramanı hayata gözlerini yumdu

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Onur Akay, Türk sanat müziğinin gizli kahramanı ünlü bestekar Dursun Karaca'nın vefat ettiğini duyurdu.

TRT repertuvarında çok sayıda bestesi olan Türk sanat müziğinin önemli bestekarı Dursun Karaca'nın vefat ettiği öğrenildi. Acı haberi ise Türk sanat müziği ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. 

dursun karaca

dursun karaca

ACI HABERİ MESLEKTAŞI DUYURDU...

Akay "Muazzez Abacı’nın yorumladığı "Bitmemiş Gibi" ve Zeki Müren’in yorumladığı "Beni Kalbinde Ara" gibi, TRT repertuvarında yer alan birçok sevilen eserin bestekârı Dursun Karaca’yı, bugün 4 Kasım 2022 Cuma günü kaybettik. Aynı zamanda 1984- 1989 yılları arasında İstanbul Sarıyer Belediyesi Başka Yardımcısı olarak görev yapmış, 1989 yılında MESAM Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği ve genel Sekreterliği görevine getirildi ve 2000 yılına kadar 11 yıl MESAM Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Değerli bestekârımızın cenazesi, 05 Kasım 2022 Cumartesi günü öğle namazını müteakip Sarıyer Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra, son yolculuğuna uğurlanacak ve Kilyos Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve Türk sanat müziği camiasına başsağlığı dilerim." notuyla sevenlerine acı haberi verdi.

dursun karaca

dursun karaca

TAKİPÇİLERİNDEN TESELLİ YAĞDI

Dursun Kara ile olduğu bir kareyi de sosyal medya hesabından paylaşıma sunan Akay, çok üzgün olduğunu dile getirirken, takipçilerinden teselli yağmuru geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yepyeni bir aile dizisi: Güzel Günler dizisi fragmanı...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0